Viestintä

Yrittäjien jäsenenä saat ajankohtaista tietoa yritystoimintaan liittyvissä asioissa sekä yrittäjien toimintaympäristöstä. Jäsenyrittäjänä saat uutis- ja tapahtumakirjeitä, jotka pitävät sinut ajan tasalla yritystoimintaan liittyvistä muutoksista, tapahtumista ja palveluista. Tutustu alta viestintäkanaviimme!

Brändikuva2020

Mediatiedot

Pohjois-Karjalan Yrittäjien kotisivujen, uutiskirjeiden ja Facebook-sivujen kautta tavoitat monipuolisesti yrittäjiä ja muita yritystoiminnasta kiinnostuneita.

Mainospaikkoja on rajoitetusti – varaa omasi nyt! Kaikki hinnat alv 0 % (yhdistys ei ALV-velvollinen)

Katso mediatiedot täältä ja ota yhteyttä!

Nettisivut

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n yhteystiedot, jäsenedut, palvelut, tapahtumat ja kaikki ajankohtaiset sekä vähemmän ajankohtaiset asiat toiminnasta. Linkitykset sosiaaliseen mediaan, Suomen Yrittäjien www-sivuille ja moneen muuhun paikkaan. Mahdollisuus etusivun Y-banneripaikkaan yrityksellesi hintaan 200 € / viikko.

Sosiaalinen media

Seuraa sometilejämme, niin pysyt ajan tasalla yritysskenestä, tutustut kanssayrittäjien tarinoihin sekä pääset seuraaman toimintamme sosiaalisempaa puolta!

Instagram
Facebook
Linkedin

Neuvokas-jäsenlehti

Neuvokas-jäsenlehti on Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n tiedotuslehti jäsenistölle ja sidosryhmille.

Neuvokas ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja levikki on 3500 kpl. Järjestöuutisten sekä yrittäjyyteen ja yrityksen toimintaympäristöön liittyvän ajankohtaistiedon lisäksi Neuvokas-jäsenlehti pitää sisällään Suomen Yrittäjien YrittäjäInfo -tiedotteen.

Tutustu Neuvokkaaseen täältä!
Neuvokas-mediakortti 2021

Nainen läppärillä

Jäsenen uutiskirje

Pohjois-Karjalan Yrittäjillä on yli 2500 yritysjäsentä. Jäsenenä saat säännöllisin aikavälein uutiskirjeitä, joiden avulla pysyt kartalla yrittäjäsekenestä. Jäsenkirjeemme kautta tutustut kattavimmin toimintaamme, palveluntarjontaamme!

Joonas Hiltunen, järjestöpäällikkö, Jatkiksen assistentti
Joonas Hiltunen
Järjestöpäällikkö

Kysyttävää viestinnästä?

Haluaisit ostaa mediatilaa, mutta et ole varma mitä? Ota yhteyttä: Joonas Hiltunen, p. 050 448 8468, tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Mikäli olet jo jäsen, eikä jäsenviestintämme tule perille, voit tarkistaa kaikki asiakasrekisterissämme olevat tietosi. Ole yhteydessä Joonas Hiltunen, p. 050 448 8468, tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi ja varaudu kertomaan jäsennumerosi.

Jäsenportaalissa pääset muokkaamaan ja päivittämään jäsentietojasi. Se on tärkeää, jotta voimme palvella sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin. Kirjaudu palveluun sisään sivun ylälaidasta omalla sähköpostillasi.

Merja Blomberg, toimitusjohtaja
Merja Blomberg
Toimitusjohtaja