Yksinyrittäjäakatemia

Kehitä osaamistasi ja kasva!

Yksinyrittäjäakatemia (YYA) on yksinyrittäjien verkostoitumista ja osaamista edistävä koulutusohjelma, jonka aiheita ovat mm. myynti ja markkinointi, digitaaliset työkalut, hyvinvointi, talous ja kasvu. Sisällöt sovelletaan osallistujan oman yrityksen ja yrittäjän itsensä kehittämiseen. Yksinyrittäjäakatemiaa toteuttavat valtakunnallisesti alueelliset yrittäjäjärjestöt ja yrittäjäyhteisöt yhdessä alueen koulutuksen järjestäjän kanssa.

Akatemiassa voit suorittaa soveltuvan liiketalouden tutkinnon. Opintojen sisällöissä hyödynnetään liike-elämän ja oman alueen täydennyskoulutustarjontaa sekä verkkokursseja. Koulutussisällöt on valittu tutkinnon tavoitteiden mukaan, mutta koulutuksen rakenne mahdollistaa myös syvempää perehtymistä muun muassa markkinointiin, myyntiin ja yrittäjän jaksamiseen – nämä teemat on koottu yrittäjien toiveiden mukaisesti.

Alkavat ryhmät

Käynnissä olevat ryhmät

YYA coach (Hyria)
Solopreneur Academy (Hyria)
YYA Hyvinkää (Hyria)
YYA Jyväskylä (Koulutuskeskus Tavastia)
YYA Tampere (Koulutuskeskus Tavastia)
YYA Pori (Winnova)
Hämeenlinna
Varsinais-Suomi
Online
Yksinyrittäjäakatemia coacheille

Kustannukset

Kun suoritat tutkinnon oppisopimuksella omassa yrityksessäsi, koulutus on maksutonta. Joillakin alueilla on pieni materiaalimaksu. Kansainvälisen työskentelyn ryhmissä tulee erillinen lisämaksu.

Verkosto

Yksinyrittäjäakatemiassa pääset verkostoitumaan ja vahvistamaan liiketoimintaosaamistasi. Akatemia tarjoaa käytännönläheistä, yritystä kehittävää ja yhteisöllistä osaamista Suomessa ja myös kansainvälisessä ympäristössä.

Toteutustapa

Koulutus koostuu yleensä 12 lähipäivästä (1 per kk) ja mentoroinnista. Opiskelu on oppisopimuskoulutusta, joka toteutetaan omassa yrityksessäsi.

Kehittymishaluinen?

Saat tuoreita näkemyksiä yritystoimintasi eri osa-alueisiin ja löydät kumppaneita. Akatemia sopii sinulle erityisen hyvin, jos omaat ideoita tai suunnitelmia, joiden läpivientiin toivot apua.

Hyvinvointi kasvaa

Akatemian vahva tavoite on edistää myös yksinyrittäjän hyvinvointia. Tutkitusti yksinyrittäjän työtunnit, tulotaso ja hyvinvointi eivät kohtaa eli yrittäjät kuormittuvat niin henkisesti kuin fyysisesti. Mentoritoiminta ja henkilökohtainen valmentaminen yhdessä toisten yrittäjien kanssa ovat oiva lisätyökalu yrittäjän jaksamiseen ja yrityksen kasvuun.

Hyödyt yrittäjälle

1. Pääset kehittämään liiketoimintaasi asiantuntijoiden kanssa, mikä vahvistaa yritystä ja edistää kasvua
2. Saat ryhmästä vertaistukea sekä uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita
3. Täydennät omaa ammattitaitoasi ja vahvistat yrittäjäidentiteettiäsi

Yksinyrittäjäakatemian yhteyshenkilöt

  • Keuda, Virpi Koivisto, 040 174 549, virpi.koivisto@keuda.fi
  • Luksia, Suvi Eriksson, 050 301 3458, suvi.eriksson@luksia.fi
  • Muut Petra Pulkkinen, 050 5352 776, petra.pulkkinen@opineo.fi

Haluatko Yksinyrittäjäakatemian alueellesi, ota yhteyttä!

Kati Liikanen

Kehittämispäällikkö
Uudenmaan Yrittäjät