Kymen Yrittäjien blogi
2.12.2020
Kari Jääskeläinen

Auta pientä jouluna!

Korona kurittaa meitä kaikkia kovalla tavalla, etenkin se on iskenyt moniin pieniin yrittäjiin. Ohjaamalla ostoksiasi nyt pienyrittäjille autat pieniä selviytymään koronan yli. Autat myös pienyrittäjien perheitä selviytymään tästä ajasta. Samalla pidät talouden rattaita pyörimässä koko Suomessa.

Koronan toinen aalto iskee voimalla pienyrittäjiin. Kun ihmiset eivät liiku, ei tavara liiku, eikä tilauksiakaan tule. Jälleen ollaan tilanteessa, että sovitutkin työt alkavat peruuntua. Tapahtumien peruuntuminen ja siirtyminen on vienyt elannon tapahtumajärjestäjien lisäksi myös esiintyjiltä. Myös moni ravintola on vaikeuksissa. Jos suinkin mahdollista, niin käykää ravintolassa syömässä terveysturvallisuus muistaen.

Pientenkin ostosten kohdistamisen kerrannaisvaikutukset voivat olla suuret. Ole mukana varmistamassa, että juuri sinun eurosi on luomassa turvaa ja hyvinvointia paikallisille pienyrittäjille. Joulu on siihen juuri oikea ajankohta.

Kohdistamalla arjen ostokset sekä palvelut paikallisille pienille yrityksille ylläpidämme tuotantoa, palveluita ja taloutta. Suosi siis oman kunnan yrittäjää ja kotimaisuutta. Osta pienistä verkkokaupoista. Hanki lahjakortteja palveluihin, jotka voit hyödyntää pandemian kukistuttua. Tapoja on monia.

Tee siis viisaita ja harkittuja valintoja. Samalla annat tukesi sille, että Suomi selviytyy maailman muutoksissa mahdollisimman hyvin.

Joulu on hyvän tahdon ja ihmeiden aikaa. Tämän vuoden joulun ihme voisi olla se, että tämä poikkeuksellinen aika saisi meidät puhaltamaan yhteen hiileen. Ostetaan tänä jouluna yrittäjältä! Tehdään pieniä asioita, luodaan yhdessä toivoa – se on suurta.

Kari Jääskeläinen