Varsinais-Suomen Yrittäjien blogi
9.11.2021
Tapio Haapanen

Järjestöaktiivin vuosi huipentuu

Järjestöllinen vuosi huipentuu näinä aikoina, kun vuosikokoukset valitsevat uusia toimijoita yhdistysten hallituksiin, ja linjaavat tulevan vuoden toimintasuunnitelmia. Toisille aika on haikea, toisille helpotusta täynnä, kun oma kausi päättyy. Ja meillä monilla täynnä tunteen paloa, kun halu tehdä ja osallistua on huipussaan.

Jokainen, joka on joskus ollut mukana aktiivitoiminnassa missä tahansa järjestössä, tietää sen tunteen, kun yhdessä tekemisen kautta tulee onnistumisia. Kun tiedät, että tekemälläsi työllä on saatu jotain aikaan.

Yrittäjäjärjestössä toiminnan ainoa tarkoitus on parantaa Yrittäjän arkea. Jokaisen putkimiehen, parturin, konsultin, kauppiaan ja varaosatoimittajan. Jokaisen.

Toiminnalla mahdollistetaan vaikuttaminen verotukseen, lakeihin ja tukiin. Työllistymiseen, työllistämiseen ja oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Toiminnassa mukana oleminen tuo lisäksi Sinulle ystäviä, liikekumppaneita, asiakkaita ja todella laajan verkoston. Itse koen, että verkoston tuki ja voima on ollut varsinkin viimeisen kahden vuoden aikana se tärkein ja tuntuvin palkinto aktiivisuudesta. Paikallisyhdistykset luovat järjestölle vakaan pohjan, joka on lähinnä jokaista jäsentämme. Alueellisesti pystymme vaikuttamaan talousalueisiin ja tuleviin hyvinvointialueisiin sekä valtakunnallisesti vaikuttamaan poliittisiin päätöksiin.

Nyt on aika näyttää arvostuksesi kaikille niille, jotka tekevät ja osallistuvat. Antamalla äänesi ehdokkaallesi, ja äänestämällä kokouksessa annat monelle mahdollisuuden täyttää haaveensa rakentaa ja viedä järjestöä yhdessä eteenpäin.

Mahtavaa loppuvuotta. Tehkää hyviä päätöksiä vuosikokouksissa!

Tapio Haapanen

hallituksen jäsen, Varsinais-Suomen Yrittäjät

yrittäjä, Tremola Oy

Tapio Haapanen