Yhdessä yrittäjän kanssa
13.9.2021
Kenestä Kuopion Yrittäjien seuraava puheenjohtaja?

Kenestä Kuopion Yrittäjien seuraava puheenjohtaja?

Minulla täyttyy neljä vuotta Kuopion Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana ja katson tässä vaiheessa sopivaksi siirtyä sivuun tästä tehtävästä. Olen saanut työskennellä todella aikaansaavien hallitusten kanssa, joten toivottavasti tämä on näkynyt ulospäin myös toiminnan vireytenä. Hyvillä mielin olen siis siirtämässä pestiä seuraavalle, joka toivottavasti lukee tätä kirjoitusta parhaillaan.

Kuopion Yrittäjien puheenjohtajan tehtävä on näköalapaikka, joka toivottavasti kiinnostaa useita jäseniämme niin, että pääsemme syyskokouksessa äänestämään. Tehtävässä pääsee vaikuttamaan monella tavalla pitämällä yrittäjien puolta ja yrittäjistä huolta, kuten missiomme tämän hyvin kiteyttää. Käymme tiivistä vuoropuhelua kaupungin johdon kanssa säännöllisesti ajankohtaisista asioista ja yhteiskuntavaikuttamisen valiokuntamme koostuu kaupunginvaltuutetuista. Tavoitteenamme näissä keskusteluissa on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita.

Järjestämme jäsenistöllemme paljon erilaisia tapahtumia, joihin viime vuosina on osallistunut satoja yrittäjiä vuosittain. Autamme jäsenyrittäjiä arjessa myös viestimällä aktiivisesti kaikenlaisista yrityksiä koskevista asioista ja ilmiöistä, tämä varmasti näkyi ja korostui korona-aikana.

Järjestömme kolmiportainen rakenne auttaa työskentelyssä mainiosti: Savon Yrittäjät täällä Savossa ja Suomen Yrittäjät valtakunnallisesti ovat käytettävissä ja tukenamme. Vahvana resurssinamme meillä on pitkäaikainen ja osaava toiminnanjohtajamme Kirsi Sisso-Litmanen.

Puheenjohtajan tehtävässä voi menestyä monella tapaa. Kun kysyin hallituksen jäseniltämme mielipiteitä millaisia ominaisuuksia he peräänkuuluttaisivat, nousi kärkeen jämäkkä asioiden hoitaja, sydän yrittäjien puolella ja yhteistyökykyisesti erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva.

Jos peilistäsi katsoo jollain tavalla kuvausta vastaava, soita tai laita viestiä niin kerron mielelläni lisää. Tai mikäli tunnet tällaisen tyypin, kannusta ihmeessä ilmoittautumaan tai soita meille niin lähestymme häntä puolestasi. Nyt juuri on hyvä aika laittaa henkilö hakuun.

Hyvää ja sopivan kiireistä kesää kaikille!

Sirpa Karppi

puh. 050 502 3625
sirpa.karppi@k-market.com