Kymen Yrittäjien blogi
11.10.2021
Kari Jääskeläinen

Kohti uutta normaalia

Yhteiskunta on avautumassa vauhdilla. Viimeisimmän Pk-yritysbarometrin mukaan Pk-yritysten näkymät ovat parantuneet selkeästi poikkeuksellisen pandemia-ajan jälkeen, ja suhdanneodotukset ovat nousseet voimakkaasti. Talouden odotetaan kasvavan kuluvan ja ensi vuoden aikana selvästi. Liikevaihdot ja henkilöstö ovat palaamassa koronaa edeltävään aikaan. Moni yritys on uudistanut ja kehittänyt toimintaansa koronan aikana.

Koronatuilla ja rahoituksella on pystytty pääosin estämään turhat konkurssit, joissa olisi menetetty elinkelpoiset yritykset ja niiden työpaikat. Vaara ei ole kuitenkaan vielä ohi ja tukijärjestelmää ei pidä ajaa ennenaikaisesti alas, jotta emme menetä hyviä yrityksiä ja niiden luomia työpaikkoja.

Kohti uutta normaalia tarkoittaa myös oikeita fyysisiä kohtaamisia, joita moni meistä on odottanut. Kymen Yrittäjien toiminnassa myös palataan pikkuhiljaa fyysisiin tilaisuuksiin. Kokoonnumme maakunnalliseen yrittäjäjuhlaan joulukuussa 11.12. Kouvolaan. Tuolloin palkitsemme maakunnan ansioituneita yrittäjiä ja juhlimme kunnolla.

Toivotamme yrittäjät ja sidosryhmät lämpimästi tervetulleeksi maakunnalliseen yrittäjäjuhlaan!

Kari Jääskeläinen