Varsinais-Suomen Yrittäjien blogi
31.5.2022
Hanna Anttalainen

Mitä hyötyä yrittäjälle on ajantasaisista jäsentiedoista?

Mikä onkaan tärkeämpää kuin tyytyväinen jäsen?

Monesti ei tule ajatelleeksi, miten tärkeää on, että omat ja yrityksen tiedot ovat ajan tasalla jäsenrekisterissä. Kun tavoitamme jäsenemme, voimme myös palvella heitä paremmin. Esimeriksi uutiskirjeet lähetetään nykyään kohdennetusti yksinyrittäjille ja työnantaja yrittäjille. Jos rekisteritiedoissa henkilöstömäärä on virheellinen, saatat saada vain yksinyrittäjille suunnattuja uutiskirjeitä, vaikka olisit työnantaja. Näin ollen uutiskirjeiden sisältö ei välttämättä ole juuri sinun tarpeillesi räätälöityä, etkä saa kaikkea irti viestinnästämme. Sama koskee tapahtuma- ja koulutusmarkkinointiamme, sillä myös niiden markkinoinnissa pyrimme huomioimaan erilaisten yrittäjien tarpeet ja toiveet.

Jäsenrekisteritietojentarkastus ja korjaus onnistuu nykyään helposti jäsensivujen kautta. Pääset kirjautumaan jäsensivuille täältä. Jäsensivulle kirjaudutaan rekisteriin ilmoitetulla omalla henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella. Jäsensivun oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta pääset tarkastamaan ja korjaamaan omat ja yrityksesi rekisteritiedot sekä valitsemaan minkälaista viestintää ja markkinointia haluat vastaanottaa. Voit ilmoittaa rekisteritietojen muutoksesta meille myös viestillä osoitteeseen vsy@yrittajat.fi tai soittamalla vaihteeseemme arkisin klo 9-16 p. 022757100. Teemme muutoksia rekisteritietoihin vain yrittäjän ilmoituksella. Emme saa esim. osoitteen muutoksista automaattisesti tietoa mistään. Ensi syksyn aikana tulemme kontaktoimaan koko jäsenistömme rekisteritietojen päivityksen merkeissä. 

Jäsenpalvelua on sekin, että jäsenlaskusi tavoittaa sinut ajallaan. Kannustamme jäseniämme muuttamaan laskutustavan sähköiseen muotoon (verkko- tai sähköpostilasku). Sähköinen laskutus on ekologisempi ja edullisempi vaihtoehto. Suomen Yrittäjät arpoo 20.6.2022 mennessä kaikkien laskutuksensa verkkolaskuun tai sähköpostilaskuun vaihtaneiden kesken 500 € K-ryhmän lahjakortin.

Päivitä siis tietosi ajantasalle!

Hanna Anttalainen