Kuva: Turun kaupunki, Pekka Vallila
8.2.2023
Henriikka Konki, Nuorten Yrittäjien vuosi 2023

Nuorten Yrittäjien vuosi 2023

Se on kuulkaa uusi vuosi käynnistynyt täällä Nuorten yrittäjien puolellakin. Olemme tiimin kanssa todella innoissamme tästä vuodesta! Osa päivämääristä on jo varmistunut kun taas joillekin tapahtumille vasta sovimme ajankohtia, mutta tässä jo hieman ennakolta mitä kaikkea on tiedossa.

Tammikuu

Nuorten yrittäjien vuosi starttasi virallisesti Ruissalon kylpylässä vietetystä tiimiyttämispäivästä 20.1. Päivän aikana tutustuimme tiimin kesken toisiimme, suunnittelimme tulevaa vuotta ja jaoimme vastuualueita. Tiimissä on tänä vuonna Eero, Raimo, Kappe, Hannah, Johanna, Elli-Noora, Terhi, Karkki, Heidi, Anssi, Veikko, Kirsi ja puheenjohtajana jatkan minä, Henriikka. Tapahtumakoordinaattorina on VSY (Varsinais-Suomen yrittäjien) tapahtumiakin järjestävä Niina Pekkala. Tule mukaan tapahtumiimme niin tutustutaan lisää! 

Alle olen kirjannut ylös tulevia tapahtumia, vaikka päivämääriä ei olisi vielä sovittukaan. Nostin myös Varsinais-Suomen yrittäjien tapahtumia, jotka ovat kaikille nuorillekin yrittäjille avoimia. Moni näistä löytyy jo tapahtumakalenteristakin.

Helmikuu

Tiimi palaveeraa aktiviisesti toukokuussa järjestettävään Gettoon liittyen. Katso tulevien kuukausien tapahtumat ja merkkaa heti kalenteriin!

Maaliskuu

2.3. klo 17-20 SparkUp Turku yritysvierailu. Tule kanssamme tutustumaan Turun isoimpaan startup yhteisöön, ja kuulet kaikista palveluista joita he yhdessä Turku Business Regionin kanssa tarjoavat yrittäjille. Tiedossa lisäksi rentoa verkostoitumista.

22.3. klo 17-21 Bisnestä ja paljua Leaf-areenalla. Verkostoitumista, keskustelua ja bisnestä kuumassa kylvyssä ja vielä kuumemmassa saunassa. Tervetuloa mukaan!

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

8.3. Talous- ja veroaamiainen

16.3. Yhteistapahtuma Turun yrittäjien kanssa: vaalipaneeli

26.3. Yksinyrittäjäristeily 

Huhtikuu

Huhtikuun aikana on tarkoitus järjestää vuoden toinen Nuorten yrittäjien yritysvierailu johonkin varsinaissuomalaiseen yritykseen.

30.4. Vappuskumpat! Viime vuonnakin järjestetyt vappuskumpat tapahtuu jälleen yhteistyössä Airiston nuorkauppakamarin kanssa. Skumppailaan siis vappuaattona klo 16 eteenpäin jonkin Turun keskustan alueella sijaitsevan yrityksen tiloissa. Kerromme heti kun tiedämme missä tämä järjestyy, mutta varaa aika jo nyt kalenteristasi.

Toukokuu

5.-6.5. GETTO TURUSSA! Getto eli Get Together on tänä vuonna meidän tiimin ja alueen järjestettävänä. Olemme huikean innoissamme tästä ja suunnittelut ovat jo kovassa vauhdissa. Istuskeltuani jo parissa suunnittelupalaverissa olen vakuuttunut siitä, että aivan timanttista ohjelmaa on tiedossa tämänkin vuoden Gettossa. Tästä tulet kuulemaan varmasti paljon lisää!

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

3.5. Myynti- ja markkinointiaamiainen

Kesäkuu

Järjestämme yhteisen tapahtuman Naantalin yrittäjien kanssa – paikka, aika ja sisältö selviää myöhemmin. Tämä tietysti Naantalissa ja mikäs sen parempi paikka olisikaan viettää kesäinen ilta innostavien yrittäjien seurassa.

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

31.5. Omistajanvaihdosristeily

Heinäkuu 

Lomaillaan!

Elokuu

Vuoden kolmas yritysvierailumme osuu elokuulle. Päivämäärä ja paikka julkistetaan heti kun yksityiskohdat ovat varmistuneet.

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

24.8. Luottamushenkilöpäivä, Ruissalon kylpylä

31.8. Golf-kisat Uusikaupunki

Syyskuu

Bisnestä ja paljua paljuillaan jossain vaiheessa syyskuuta. Tule verkoistoitumaan ja paljuilemaan nuorten yrittäjien innostavassa porukassa. Päivämäärä selviää myöhemmin.

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

5.9. Yrittäjän päivä, Turun Linna

13.9. Hyvinvointiaamiainen

Lokakuu

27.-28.10. Nuorten yrittäjien risteily – toinen iso tapahtuma meidän järjestettävänä tänä vuonna. Odotamme näitä, suuret joukot nuoria yrittäjiä yhteen kokoavia tapahtumia todella paljon. Ne olivat viime vuonnakin yksi vuoden kohokohtia monelle meistä. Hauskaa ja informatiivista ohjelmaa sopivassa suhteessa, rentoa yhdessäoloa, vertaistukea, verkostoitumista ja bileet – niistä on nuorten yrittäjien risteily tehty.

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

6.-7.10. Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät, Pori

Marraskuu

Vuoden viimeinen yritysvierailu toteutetaan marraskuussa.  

Varsinais-Suomen Yrittäjien järjestämiä tapahtumia:

18.11. Yrittäjägaala

Joulukuu

Nuorten yrittäjien pikkujoulut juhlitaan joulukuussa, aika ja paikka selviää myöhemmin.

Tässäpä katsaus nuorten yrittäjien vuoteen. Tiedossa on siis kaksi isoa tapahtumaa – Getto ja risteily – ja useita pienempiä illan tai pari tuntia kestäviä tapahtumia. Tähän varmasti tulee vielä joitain pieniä muutoksia ja lisäyksiä, joista parhaiten saat tiedon uutiskirjeestä. Sen lisäksi voit kysyä suoraan vaikkapa minulta henriikkakonki@gmail.com tai seuraamalla meidän IG-tiliä @nuoretyrittajat_vs. 

Menestyksekästä ja hyvinvoivaa vuotta 2023 jokaiselle yrittäjälle, nähdään tapahtumissa!

Henriikka Konki, Varsinais-Suomen nuorten yrittäjien pj

Henriikka Konki