Kymen Yrittäjien blogi
22.12.2021
Kari Jääskeläinen

Palkintonsa ansainneet

Syksy on yrittäjäjärjestössä palkitsemisen aikaa. Ansioituneita yrittäjiä palkitaan paikallisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisesti.

Kymenlaakson maakunnalliset yrittäjäpalkinnot saivat tänä vuonna Elementit-E Oy, yrittäjä, rakennusneuvos Veli Hyyryläinen. Kymenlaakson vuoden yksinyrittäjäpalkinnon sai haminalainen yrittäjä Sari Forsell-Honkonen ja vuoden nuoren yrittäjän palkinnon pokkasi kotkalainen yrittäjä, eläinlääkäri Anne Bruce.

Kolme erilaista yrittäjää ja yritystä. Vahvaa kokemusta, Veli Hyyryläisellä jo 45 menestyksellistä vuotta yrittäjänä, Sari Forsell-Honkonen vaihtoi alaa ja kouluttautui uudelleen ja ryhtyi yksinyrittäjäksi palvelualalle. Nuori eläinlääkäri Anne Bruce on kasvattanut eläinklinikkaansa menestyksekkäästi.

Kaikki he ovat palkintonsa ansainneet. He toimivat useille myös esimerkkinä ja kannustajina, joka on hieno asia. Yrittäjien palkitseminen on hieno perinne, jota kannattaa vaalia. Korona on estänyt jo kaksi kertaa Kymenlaakson maakunnallisen yrittäjäjuhlan järjestämisen. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo ja saamme ensi vuonna kokoontua yhteen juhlimaan ja palkitsemaan yrittäjiä.

Kari Jääskeläinen