Varsinais-Suomen Yrittäjien blogi
27.2.2024
Salla Axelin, Pieni vaiva, iso merkitys – vastaa Kuntabarometriin!

Pieni vaiva, iso merkitys – vastaa Kuntabarometriin!

Me kaikki toivomme saavamme palautetta työstämme. Palautteilla on voimaa ja vaikuttavuutta. Parin vuoden välein on hetki, jolloin kaikki yrittäjät voivat tehdä pienellä vaivalla ison vaikuttamistyön yrittäjyyden edistämiseksi erityisesti omissa kotikunnissaan.

Nyt on se hetki! On aika vastata Yrittäjien Kuntabarometriin ja antaa palaute kotikunnan elinkeinopolitiikasta ja yrittäjäyhteistyöstä. Tässäkin rehellisyys on kultaa. Positiivisella palautteella me yrittäjät annamme signaalin, että kunnassa ollaan oikealla polulla ja heikommilla arvosanoilla vahvaa vinkkiä siitä, millä osa-alueella olisi parannettavaa.

Tässä kyselyssä kaikki voittavat! Yrittäjä pääsee kertomaan mielipiteensä, kunta saa palautteista todella arvokasta raamia tulevalle tekemiselleen yrittäjyyden edistämiseksi ja yrittäjäyhdistys saa eväitä ja suuntaa kuntavaikuttamistyöhön.

Varsinais-Suomessa on jo monta kuukautta ollut nähtävissä, että kunnat odottavat seuraavan barometrin tuloksia. Työtä kunnissa ei tietenkään tehdä barometri vaan elinvoiman kehittäminen mielessä. Silti on hienoa nähdä, miten kunnat kirittävät toinen toisiaan yhä yrittäjäystävällisempiin tekoihin. Tämäkin johtaa isossa kuvassa yhteiseen hyvään, eli vie koko Varsinais-Suomea maakuntien vertailussa kohti ykköspaikkaa yrittäjyysmaakuntana.

Sinun vastauksellasi on merkitystä!

Mitä enemmän kyselyyn vastataan sitä painavammat ovat tulokset. Vastataan siis itse ja haastetaan myös yrittäjätuttumme jakamalla kyselyä osoitteessa yrittajat.fi/kuntabarometri heillekin.

Salla Axelin
Kirjoittaja on Sallan Pajan yrittäjä ja Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen
Kirjoitus on alunperin julkaistu 23.2. ilmestyneessä Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehdessä.

Muita kiinnostavia aiheita

Salla Axelin