Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Mandatum Sijoitus- ja palkitsemisen palvelut

Sijoituspalvelut ja henkilöstön palkitseminen

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuja Mandatumin sijoittamisen ja henkilöstön palkitsemisen palveluista. Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. 

Sijoita vaivattomasti digitaalisen varainhoidon avulla

Säännöllinen sijoittaminen on keino kerryttää varallisuutta pitkäjänteisesti. Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin.

 • Digitaalinen varainhoitaja auttaa löytämään tavoitteitasi vastaavan sijoitussalkun.
 • Kokeneet asiantuntijat sijoittavat varojasi pitkäjänteisesti, myös kohteisiin, jotka ovat tyypillisesti vain ammattisijoittajien saatavilla.
 • Seuraa varojesi kehitystä ja tee lisäsijoituksia Mandatum Rahat -mobiilisovelluksessa.
 • Vaihda sijoituskohdetta palvelun sisällä verottomasti.
 • Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €.
 • Pääset alkuun jo 25 euron sijoituksella.

Jäsenetu: Suomen Yrittäjien jäsenenä saat ensimmäisen kuuden kuukauden ajan 1 % tuottobonuksen kaikista digitaalisen varainhoidon palveluun tekemistäsi talletuksista, aina 50 000 euroon asti. Tuottobonus maksetaan sijoitusten yhteydessä ja se näkyy palvelussa tuottona.

Itsenäisen sijoittajan Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelu

Jos haluat sijoittaa itsenäisesti, ota käyttöösi Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelu. Käytössäsi on Saxo Bankin poikkeuksellisen laaja sijoituskohteiden valikoima, joka kattaa kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita eri puolilla maailmaa.

 • Ulottuvillasi on yli 40 000 sijoituskohdetta 37 eri markkinalla
 • Osakkeiden, rahastojen ja EFT-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit
 • Asiakkuuden avaamisessa ei ole kuluja, maksat vain kaupankäynnistä
 • Hyödynnä tekniset työkalut ja analyytikoiden tuottamat tavoitehinnat ja suositukset

Jäsenetu: Suomen Yrittäjien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa (alkaen 0,04 % toimeksiannon arvosta tai min. 6 € per toimeksianto).

Varainhoito

Varainhoidossa hoidamme varojasi pitkäjänteisesti ja muuttuvia markkinatilanteita hyödyntäen, kuten hoidamme omiakin varojamme. Mukanamme pääset myös vain suursijoittajille suunnattuihin sijoituskohteisiin.

 • Vaurastumisen asiantuntijamme varmistavat, että sinulla on aina tarpeitasi parhaiten palveleva sijoitus- ja palvelukokonaisuus.
 • Käytössäsi ovat myös perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen asiantuntijat.
 • Varainhoitajasi seuraa rinnallasi sijoitussuunnitelmasi toteutumista säännöllisissä tapaamisissa ja sopii tarvittaessa muokkauksista.
 • Varainhoidosta pääset nauttimaan vähintään 500 000 euron sijoituspääomalla.

Jäsenetu: Suomen Yrittäjien jäsenelle varainhoidon vuotuinen hoitopalkkio 0,3 % (normaalisti 0,4 %).

Sijoitusasiantuntijapalvelut

Sijoitusasiantuntijapalvelun asiakkaana saat oman sijoitusasiantuntijan, jonka kanssa voit sopia etäkohtaamisia. Sijoitusasiantuntijapalvelua pääset hyödyntämään vähintään 100 000 euron sijoituspääomalla.

Jäsenetu: Suomen Yrittäjien jäsenelle sijoitusasiantuntijapalkkio 0,4 % (normaalisti 0,5 %).

Palkitsemisen edut

Kun yrityksessäsi on johdonmukainen palkkapolitiikka ja palkitseminen tukee tavoitteiden saavuttamista, ohjaat työskentelyä oikeaan suuntaan.

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat maksuttoman kartoituskeskustelun henkilöstön palkitsemisen ja sitouttamisen nykytilasta ja tavoitteista. Saat kirjallisen kuvauksen huomioista ja kehitysteemoista sekä palkkiorahaston perustamispalvelut erikoishintaan.

Tutustu kaikkiin etuihin: mandatum.fi/suomen-yrittajat

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme