Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Sijoitus- ja palkitsemisen palvelut

Mandatum

Hyödynnä Mandatumin tarjoamat edut Suomen Yrittäjän jäsenenä!

Mandatum tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille etuja sijoittamisen ja palkitsemisen palveluista. Edut koskevat digitaalista varainhoitoa, Trader -kaupankäyntipalvelua, Trader -osakesäästötiliä, varainhoitoa sekä henkilöstön palkitsemisen ja sitouttamisen palveluita. Kaikki edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan.

Digitaalinen varainhoito

Digitaalinen varainhoito on palvelu, jossa vaurastumisesi vauhdittajana ovat kanssasijoittamismallimme mukaiset allokaatiokorit, sijoitusasiantuntijapalvelut, asiakkaillemme räätälöidyt digitaaliset tapahtumat ja sisällöt. Palvelun kautta pääset sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten tavallisen sijoittajan saatavilla. Sijoittamisen voit aloittaa palvelussa jo 25 eurolla. Digitaaliseen varainhoitoon saat Suomen Yrittäjien jäsenenä starttibonuksen, joka on 1 % 50 000 euroon asti.

Tutustu videossa tarkemmin digitaaliseen varainhoitoon. Videolla kerromme miksi sijoittaminen kannattaa aloittaa, käymme läpi sijoittamisen perusteita ja esittelemme vaurastumisen mahdollisuuksia digitaalisen varainhoidon kautta.
» Tutustu digitaaliseen varainhoitoon

Trader -kaupankäyntipalvelu

Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa osakkeilla ja muilla instrumenteilla maailmanlaajuisesti Trader -kaupankäyntipalvelussa. Traderin valikoimassa on yli 40 000 sijoituskohdetta 37 eri markkinalla. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit. Trader -kaupankäyntipalveluun on mahdollista avata myös osakesäästötili.

Suomen Yrittäjien jäsenenä käyt kauppaa Traderissa parhaassa hintaluokassa vuoden 2023 ajan, jonka jälkeen käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa. Plus-hintaluokassa välityspalkkio on 0,04 % (minimi 6 euroa). Saman alennetun hinnoittelun piiriin kuuluu Trader-arvo-osuustilin lisäksi myös Trader-osakesäästötili. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa.

Tilin avaaminen on ilmaista, ja vain kaupankäynti maksaa. Uudet asiakkaat käyvät kauppaa aina ensimmäisen kuukauden parhaassa hintaluokassa (esim. Helsinki 0,03 %, min. 3 €).
» Tutustu Trader-kaupankäyntipalveluun

Varainhoito

Mandatumin varainhoidon asiakkaana henkilökohtainen varainhoitajasi perehtyy tavoitteisiisi ja tarpeisiisi kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme varainhoidon asiakkaillemme myös perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen palveluita. Varainhoidon minimisijoitus on 500 000 euroa. Suomen Yrittäjien jäsenetu 500 000 euron suuruiselle varainhoitosopimukselle on 0,3 % vuotuinen varainhoitopalkkio, normaalin 0,4% sijaan.
» Tutustu lisää

Sijoitusasiantuntijapalvelut

Varainhoidon lisäksi Mandatum tarjoaa sijoitusasiantuntijapalveluita. Sijoitusasiantuntijapalvelu sisältää oman sijoitusasiantuntijan ja etäkohtaaset. Minimisijoitus palvelussa on 100 000–500 000 euroa. Suomen Yrittäjien jäsenien etu sijoitusasiantuntijapalveluista on 0,4 % palkkio, normaalin 0,5 % sijaan.
» Tutustu lisää ja jätä yhteydenottopyyntö

Hyödynnä edut

Tutustu etuihin osoitteessa mandatumlife.fi/yrittajat. Voit myös olla yhteydessä Mandatumin asiakaspalveluun, joka palvelee maanantaista perjantaihin klo 9–17 numerossa 0200 31100.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme