Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Suomen Yrittäjäopisto Koulutus ja valmennus

Yrittäjien kehittämisohjelma

Yrittäjän kehittämisohjelma on kattava koulutuspaketti yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa osaamistaan ja investoida yrityksensä menestykseen. Yrittäjän kehittämisohjelman avulla olet valmis yrityksesi toimintaympäristön muutoksiin ja varaudut riskeihin tulevaisuudessa.

Teet vastuullisuudesta ja tuotteistamisesta yrityksesi kilpailuetuja ja saat uutta osaamista digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin. Koulutus sisältää 4 lähipäivää, henkilökohtaista ohjausta ja opiskelua verkossa. Suoritat koulutuksessa uudistetun yrittäjyyden ammattitutkinnon.

Luvassa on innostavia lähipäiviä, joissa pääset myös paikan päällä verkostoitumaan ja sparrailemaan muiden yrittäjien kanssa. Kattavasta koulutuksesta saat runsaasti käytännön keinoja ja sovellettavaa tietoa yritystoiminnan kehittämiseen. Henkilökohtaista ohjausta saat oman tarpeesi mukaan.

Yrittäjän kehittämisohjelma sopii yrittäjille, jotka haluavat kehittää yrityksensä liiketoimintaa ja varmistaa tulevaisuuden toimintaedellytykset ja kilpailussa pärjäämisen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjäopiston kanssa.

Jäsenetu: Hinta Suomen Yrittäjien jäsenille 200 € (norm. 400 €). Hinta sisältää neljän lähitapaamisen ohjelman, verkkokoulutuskokonaisuuden sähköisine opiskelumateriaaleineen ja videoineen, henkilökohtaisen ohjauksen tarpeesi mukaan sekä tutkinnon suorittamisen.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme