Hankasalmen Yrittäjät

Tietoa Hankasalmen Yrittäjistä

Hankasalmen yrittäjäyhdistys on ehtinyt kypsään ikään ja tukenut yrittäjien toimintaa ja yhteistyötä jo vuodesta 1978 saakka. Sillä tiellä haluamme jatkaa myös tänä päivänä. Otamme mielellämme vastaan pieniä ja isompia yrityksiä.

Tervetuloa tutustumaan Hankasalmen yrittäjiin!

Yrittäjäpohja täällä meillä on hyvin monipuolista. Yrittäjiä löytyy toiminimiyrittäjästä, ammatinharjoittajiin ja kymmeniä työntekijöitä työllistävään osakeyhtiöön asti. Maatila-, metsä- ja metallialan yrittäjille löytyy kunnastamme erinomaiset puitteet toimia. Palvelualan yrityksiä on kauneudenhoitoalasta päivittäistavaroihin sekä rakennus- ja kiinteistöhuoltoon. Onhan meillä mm. oma kunnanääkäritkin yrittäjien tukena.

Mitenkä ja miksi yrittäjäksi Hankasalmelle?

Jokaisella yrittäjällä on oma reittinsä, osa on päässyt kokemaan yrittäjäperheen eloa jo syntymästään asti ja osa tullut reittä pitkin sopivan kumppanin myötä. Rakastuminen hankasalmelaiseen on siis yksi hyvä syy siihen, kuinka meitä yrittäjiä on tullut tänne Hankasalmelle. Osalle yrittäjyys tulee koulun tai 4H:n  yrittäjäkurssin innoittamana tai on löytynyt tuotantotilat, joissa  etäisyydet ovat olleet elinkeinolle juuri oikeat.  

Hankasalmen kunta voi omilla toimillaan vaikuttaa paikallisten yritysten toimintaan merkittävästi. Siksi Yrittäjäyhdistys on mukana kunnan yrittäjävaikutustyöryhmässä, joka lisää vuoropuhelua kunnan toiminnan kanssa. Se mahdollistaa, että yrittäjät voivat tuoda omia tarpeitaan pöytään ja lisätä yrittäjien elinvoimaisuutta.

Haasteita luonnolliseti yrittäjät kohtaavat ja meillä se näkyy lähinnä pitkinä välimatkoina ja moni yrittäjä tarvitseekin asiakkaita yli kuntarajojen. Toisaalta kuntamme läpi kulkee Valtatie 9, jota pitkin kulkee helposti niin tavarat kuin ihmisetkin. Keskeltä Suomea on yhtä pitkä matka joka paikkaan!

Hankasalmen Yrittäjät ovat osa Keski-Suomen Yrittäjiä sekä Suomen Yrittäjiä

Keski-Suomessa yrittäjäjärjestöllä on jäseniä noin 3500, Suomen Yrittäjien jäsenmäärä on kokonaisuudessaan 115 000, yhdessä me pidämme yrittäjyyden lippua korkealla! Kuuluessasi meihin, olet samalla mukana aluejärjestömme Keski-Suomen Yrittäjien ja kattojärjestömme Suomen Yrittäjien toiminnan piirissä. Yhdellä jäsenmaksulla saat edunvalvonnan ja jäsenpalvelut koko ketjusta kolmiportaisesti ja pääset hyödyntämään niin paikallista, alueellista kuin valtakunnallistakin tapahtuma- ja koulutustarjontaa.

Ota seurantaan Facebook-ryhmäämme, niin pysyt perillä ajankohtaisista asioista. Maakunnallisella tasolla pysyt perillä yrittäjäkentän ajankohtaisista asioista seuraamalla Keski-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien kanavia.