Mikkelin yhteistyökumppanit
Mikkelin Yrittäjät

Jäsentunnus

Otetaan käyttöön ikioma Jäsenyritys -tunnus!

Mikkelin  Yrittäjien yli 750 jäsenyritystä on mahtava joukko – monen kokoisia ja monella eri alalla toimivia yrityksiä. Miksipä emme siis näyttäsisi voimaamme?

Sinun on helppoa ja turvallista asioida toisen jäsenyrityksen kanssa. Uusista kontakteista ja toisen yrittäjän käytännön kokemuksista on sinulle iloa ja hyötyä. Myös henkilöasiakkaille yrittäjäjärjestön jäsenyys viestii yritystoimintasi luotettavuutta ja toimintavarmuutta.

Vahvasti näkyen myös oma yrittäjäjärjestömme saa painoarvoa: tällä joukolla on valta ja voima vaikuttaa, kun päätetään Mikkelin seudun yhteisistä asioista.

Jäsenyritys -tunnus antaa myös konkreettisia etuja:

Länsi-Savo myöntää 2- tai 4-viikon Päivälista -ilmoitussarjalle viikon ilmaisen lisäjulkaisujakson (7 ilmoitusta), kun ilmoituksessa on Jäsenyritys -tunnus. Yksi etuviikko / vuosi. Esim. 2x60mm ilmoituksessa etu on 294€+alv. Lisätietoja Länsi-Savon ilmoitusmyynnistä.

Mikkelin Kaupunkilehti antaa Viikkolistan kymmenen ilmoituksen sarjan nelivärisenä mustavalkoisen hinnalla. Lisäksi yksi ylimääräinen ilmoitus veloituksetta! Edun saat, kun ilmoituksessa on Jäsenyritys-tunnus. Lisätietoja Kaupunkilehden ilmoitusmyyjiltä.

Oheiset bannerit ja tunnukset ovat vapaasti käytettävissäsi!