Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjät Pirkanmaan Yrittäjät

Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjät

Tervetuloa tutustumaan neksulaisiin

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Olet tervetullut mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

ViinikkalaFest 17.8.2024

Neksun Yrittäjien viime vuonna ensimmäistä kertaa luotsaama ViinikkalaFest tulee taas. 17.8.2024 klo 11-18 Viinikanpuistossa kyläfestareilla on luvassa monipuolista ohjelmaa koko perheelle.

Päivän päättää klo 18–22 vapaamuotoinen, kaikille avoin piknik Viinikanpuistossa, teemalla Ilta yhdessä.

ViinikkalaFest on oiva mahdollisuus tutustua alueen yrityksiin ja muihin toimijoihin sekä ennen kaikkea viettää kaunis elokuinen kesäpäivä meidän omassa kylässä.

Neksun yrittäjät haluavat omalta osaltaan vahvistaa alueen yhteisöllisyyttä sekä tuoda esille paikallisia yrityksiä sekä ennen kaikkea tarjota alueen asukkaille ja yrittäjille yhteisen, omannäköisen tapahtuman.

Tervetuloa ViinikkalaFesteille 2024!

ViinikkalaFest järjestetään taas 17.8.2024 Viinikanpuistossa

ViinikkalaFest on oiva mahdollisuus tutustua alueen yrityksiin ja muihin toimijoihin sekä ennen kaikkea viettää kaunis elokuinen kesäpäivä meidän omassa kylässä.

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Nekalan-Koivistonkylän Yrittäjät ry on yksi Tampereella toimivista 10 kaupunginosayhdistyksestä. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton kaupunginosatason yrittäjä- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö, joka toimii Pirkanmaan Yrittäjät ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n organisaatiossa. Jäsenyrityksiä on kaikista kokoluokista ja kaikilta toimialoilta.

Toimialueemme

Yhdistyksen toimialuetta ovat Lahdesjärven, Lahdespohjan, Lakalaivan, Nekalan, Muotialan, Mätäsperän, Nirvan, Hallilan, Korkinmäen, Koivistonkylän, Taatalan, Rautaharkon, Veisun ja Viinikan kaupunginosat. Yhdistyksellä on jäseniä myös muista kaupunginosista ja muilta paikkakunnilta Pirkanmaalla.

Tavoitteemme

• Alueen yrittäjien etujen valvominen ja yrittämisen edellytysten parantaminen
• Alueella toimivien yritysten keskinäisen yhteistyön ja verkottumisen edistäminen
• Koulutustilaisuuksien järjestäminen ja yritysneuvonnan antaminen
• Alueen yrityksistä ja yritystoiminnasta tiedottaminen
• Virkistys- ja vapaa-ajantoiminnan järjestäminen jäsenilleen

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso Neksun tapahtumat

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan Yrittäjien tapahtumiin

Tutustu laajaan tapahtumatarjontaan

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.