Pälkäneen Yrittäjät

Esittelyssä Pälkäneen seudun Yrittäjät

Tutustu seudun yrittäjäyhdistyksiin ja tule mukaan toimintaan!

Pälkäneen seudun Yrittäjät -nimen alla toimivat yhdessä sekä Luopioisten Yrittäjät ry että Pälkäneen Yrittäjät ry. Sisaryhdistykset toimivat Pälkäneen alueen elinvoiman edistämiseksi yhdessä ja aktiivisesti, monin eri tavoin. Lue alta pienet “hissipuheemme”!

Pälkäneen Yrittäjät ry

Pälkäneen Yrittäjät on jäsenistönsä ja pälkäneläisen elinkeinoelämän edunvalvoja, toiminnan kehittäjä ja verkostoituja. Yhdistys on aloitteellinen ja aktiivinen kunnan elinkeinopolitiikan ja yrityskulttuurin kehittämisessä. Tavoitteenamme on elinvoimainen ja ihmisläheinen Pälkäne, jossa eri alojen yrittäjien on hyvä asua ja tehdä töitä.

Pälkäneen Yrittäjät kuuntelee jäsentensä ääntä ja seuraa aikaansa. Toimintaa järjestetään yhteistyössä aluejärjestön, paikallisten sisaryhdistysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Hallitus kutsuu aktiivisesti jäseniään toimintaan osallistujina tai tekijöinä.

Pälkäneen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen vertaistukea, verkostoitumista ja virkistystoimintaa. Näin yhdistys auttaa jäseniään löytämään toistensa tuotteet ja palvelut ja kasvattaa siten kunnan sisäisiä markkinoita. Verkostoituminen tarjoaa myös mahdollisuuksia eri toimialojen markkinoiden kasvuun sekä monipuolisuuden ja toimintavarmuuden paranemiseen.

Pälkäneen Yrittäjät viestii aktiivisesti omasta ja jäsentensä toiminnasta. Viestinnän tavoitteena on tarjota ajankohtaista ja asiakkaita kiinnostavaa tietoa jäsenyritysten palveluista ja yrittäjyydestä Pälkäneellä.

Luopioisten Yrittäjät ry

Luopioisten Yrittäjät ry on innovatiivinen ja aktiivinen toimialueensa elinvoiman kehittäjä. Luomme yrittäjämyönteistä ja kannustavaa ilmapiiriä yrittäjyydelle yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Vahvistamme paikallisten yritysten verkostoitumista, edistämme yhteistyötä ja tuemme yrittäjien hyvinvointia. 

Rakennamme parempaa ja vahvempaa Kukkian kylien yhteisöä, joka houkuttelee uusia asukkaita ja toimijoita. Tarjoamme parhaita paikallisia palveluita. Yhdessä olemme enemmän!

Kummankin paikallisyhdistuksen jäsenenä olet automaattisesti myös Pirkanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja jäseneksi! Liity tästä!