Toijalan Yrittäjät

Historiikki 70-vuotta

Luovuutta ja riskinottoa seitsemän vuosikymmentä -kirja  julkaistiin lauantaina 27.1.2007 Arvo Ylpön koululla pidetyssä juhlassa. Kirja on yhdistyksen esimmäinen historiikki.

Toijalan Yrittäjät ry toimii jäsenistönsä sitoutuneena kumppanina, joka monipuolisella ja aktiivisella toiminnallaan pyrkii määrätietoisesti parantamaan jäsenistönsä onnistumisen ja menestymisen edellytyksiä yrittäjinä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voisimme entistä paremmin vastata jäsenistömme tarpeisiin ja toiveisiin.Toijalan Yrittäjät ry on Pirkanmaan Yrittäjät ry:n jäsenyhdistys ja kuuluu tätä kautta valtakunnalliseen Suomen Yrittäjät ry:hyn.

Toijalan Yrittäjät ry on perustettu 26.1.1937. 

Toijalan Yrittäjät historiikki

Historiikin teon historiaa...

Toijalan Yrittäjät ry:n perustamisesta tulee kuluneeksi 70 vuotta 26.1.2007. Toijalan Yrittäjien 70-v historiikki julkaistaan 27.1.2007 pidettävässä Toijalan Yrittäjät 70-vuotta juhlassa. Toijalan Yrittäjistä ei ole aikaisemmin tehty historiikkia. Aineistoa historiikkiin on onneksi hyvin tallella mm. pöytäkirjojen ja lehtijuttujen muodossa.

Historiikin historiaosuus tehdään Yrittäjien hallituksen ohjauksessa ja sen kirjoittaa toijalalainen hum.kand. Johanna Salin. Historiikki sisältää tapahtumat koko 70-vuoden ajalta ja sen laajuus tulee olemaan noin 100 sivua. 

Jäsen esittely historiikissa

Historiaosuuden lisäksi kirjaan tulee osio, jossa esitellään nykyisiä jäsenyrityksiä, yhteistyökumppaneita. Kaikilla Toijalan Yrittäjien jäsenillä tai aikanaan jäseniä olleilla yrityksillä on mahdollisuus tulla mukaan kirjaan.Jäsenten esittelyjutut tekee Akaan Seudusta toimittaja Mikko Peltoniemi. Esittelyjuttu koostuu tämän päivän toiminnan ja tekijöiden esittelystä sekä lyhyestä yrityksen historiaosuudesta. Lisäksi kirjaan otetaan jokaisesta yrityksestä valokuvia. Historiikissa kunkin yrityksen esittelyyn käytetään kaksi sivua. Historiikki tullaan aikanaan julkaisemaan myös internetissä.

Tulevaisuus tehdään yhdessä – kampanja

Tulevaisuus tehdään yhdessä –kampanjassa Toijalan yrittäjät ja Toijalan kaupunki/Vaske esiintyvät yhteisen otsikon alla. Yhteisesiintymisellä vaikutamme virkamiesten, luottamushenkilöiden ja kaikkien kaupunkilaisten mielikuviin hyvästä yhteistyöstä ja kaikkien yhteisestä tavoitteesta rakentaa parempaa tulevaisuutta.Historiikkiin tehdyt yrittäjien esittelyjutut julkaistaan ilman historia osuutta – Tulevaisuus tehdään yhdessä -sarjassa. Juttusarja ilmestyy viikoittain ja on Akaan Seudussa puolen sivun kokonaisuus. Kokonaisuus jakautuu siten, että yritysesittelyn osuus on noin 3/4-osaa ja Toijalan kaupungin/Vasken ajankohtaiset yritysasiat noin 1/4-osaa.   

3.5.2006 Toijalan Yrittäjät ry
Hallitus