• Vapaa-aika ja juhlat

Kesän onnellisin päivä

  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Parikkalan Yrittäjät
  • Saaren Yrittäjät

Tervetuloa Kesän onnellisimpaan päivään, tapahtumaan, jossa vietät kesäsi onnellisimman päivän. Päivän aikana voit kokea, elää ja nauttia hyvien ystäviesi kanssa juuri niistä asioista, jotka tekevät kesäpäivästä onnellisimman. Vietämme päivän eräällä Suomen kauneimmalla ja hienohiekkaisimmalla rannalla Etelä- ja Pohjois-Karjalan rajalla Parikkalan Papinniemessä. 

Päivään kuuluu yrittäjyyttä tukevaa asiasisältöä, usean erilaisen saunan saunamaailman, valtava valikoima vesiharrastevälineitä, unelmien rantaelämää ja suorastaan legendaarisia avotulella valmistettuja biisonipurilaisia. 

DJ soittaa rantamusiikkia, erilaista lähikulttuuria esittäytyy pitkin päivää ja iltaan mennessä nautimme toinen toistaan viihdyttävimmistä bändeistä.

Tapahtuma maksuton ja se on suunnattu erityisesti Etelä-Karjalaan muuttamista suunnitteleville, yritystä perustaville ja eteläkarjalaisesta lumovoimasta nauttiville!

Tapahtumapaikka on Papinniemi Camping Parikkalan Uukuniemessä osoitteessa Papinniementie 178, ​59730 Uukuniemi.

Mahdollisesta yhteiskuljetuksesta lisätietoja myöhemmin.

10:00 Ravintola aukeaa
12:00 Kuljetus Lappeenrannasta alkaa, lisätietoja myöhemmin
14:00 Dj aloittaa terassiravintolalla
Saunamaailma avautuu, harrastevälineet käytössä. Leirintäalueella on käytössä ohjattuna ohjelmana mm. kirkkovenesoutua ja vapaassa käytössä kelluntapatjoja, SUP-lautoja, kajakkeja ja erilaisia rantaleluja ja -pelejä.
16:00 Program in english:
How to start a business in South Carelia
How to buy a existing company in South Carelia
18:00

Antti & Eetu

Antti&Eetu show vie katsojan täysin uuteen maailmaan pois arjen askareista ja ajatuksista. Se viihdyttää, ilahduttaa, ja hämmästyttää. Jos olet jo nähnyt tämän kaksikon tekeleitä, niin tulet varmasti yllättymään vielä enemmän. Nyt on luvassa sitä kuuluisaa timanttia, jonka tulet muistamaan upeana kokemuksena koko loppuelämäsi ajan. Show vie sinut musiikin maailmaan, jota et ole ennen kuullutkaan, ja taikuuden mysteereihin, joita et tätä ennen uskonut olevan edes olemassa.

20:00

Repocalyptica

Selloa ja sähkökitaraa yhdistävä parikkalalainen duo. Musiikkia Metallicasta Metsäkukkiin ja Karjalan kunnailta kasaripoppiin. https://www.instagram.com/repocalyptica/

22:00

Dark Ride Brothers

Dark Ride Brothers on vuonna 2014 perustettu suomalais-saksalainen yhtye ja ensimmäinen funtry-bändi maailmassa. Bändin musiikki on melodista, kansainvälistä ja ennen kaikkea niin tarttuvaa, että se on soinut radiossa sekä Radio Suomessa että Saksassa ja lukuisissa nettiradioissa ympäri maailmaa.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Papinniemen leirintäalue on yksi Suomen kauneimmista alueista. Täällä on erittäin hienohiekkainen upea ranta, kauniita retkeilyreittejä ja monenlaisia majoitusmahdollisuuksia. Leirintäalueella on lukuisia mökkejä sekä teltta-, että asuntovaunupaikkoja. Lisätietoja ja varaukset sivustolta Papinniemi Camping.

 

Welcome to the happiest day of the summer. During this day, with your friends you can experience, live and enjoy about the things that makes summer day the happiest one. We’ll be spending this day on the most beautiful and finesanded beach of Finland near the border of South- and North Karelia, Parikkala.

Day consists of entrepreneur promoting content, sauna world, huge array of water related activities, beach life of dreams and legendary bison burgers.

Dj plays beach music, local culture performances through the day and by the end of the evening we can enjoy entertaining bands after another.

For additional info, please contact:
Pasi Toropainen, pasi.toropainen@yrittajat.fi , +358 50 495 6888

Lisätiedot ja ohjelmaehdotukset:
Pasi Toropainen
Etelä-Karjalan Yrittäjät
050 495 6888
pasi.toropainen@yrittajat.fi