Pirkanmaan Yrittäjät
  • Muiden tapahtumat

Kiwa Live – Tietoturvallisuuspäivä 2022

Verkossa
  • Pirkanmaan Yrittäjät

Tietojen turvallisuudesta ja henkilötietojen suojaamisesta huolehtiminen ovat myös osa yrityksen jatkuvuuden hallintaa. Kiwan virtuaalitapahtuma vie sinut matkalle tietoturvallisuuteen ja tietosuojaan paikkatiedon ja kumppaniverkoston perspektiiveistä. 

Tietoa, dataa ja informaatiota on meidän kaikkien tietovarannoissa valtavasti, eikä määrä ainakaan vähene. Näiden erilaisten tietojen yhdistäminen avaa paitsi mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnallekin, niin myös aiheuttaa riskejä. Mitä meidän kaikkien tulisi tietää paikkatiedosta, sen tietoturvallisuudesta ja tietosuojasta? Tapahtumassamme mietimme miten parantaa omien tärkeiden kohteiden turvallisuutta ja jatkuvuuden hallintaa paikkatietojen näkökulmasta.

Toimittajaverkostolle ja yhteistyökumppaneille asetetut vaatimukset kattavat yhä useammin myös tiedon suojaamiseen ja turvaamiseen tähtääviä kohtia. Vaatimusten taustalla ovat yritystoiminnan vastuullisuuden ja jatkuvuuden eteen tehtävä työ. Tietoturvallisuuspäivän Kiwa Live -tapahtumamme antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka tietoturvallisuutta toimittajaverkostossa arvioidaan ja kuinka ottaa se huomioon palveluntarjoajana tai tilaajana.

Mukana virtuaalitapahtumassa Kiwan asiantuntijoita, vieraita sekä mielenkiintoisia käytännön esimerkkejä. Tapahtuma on maksuton eli ilmoittaudu heti ja varaa päivä kalenterista. Ota rohkea kurkistus tietoturvallisuuden ajankohtaisiin aiheisiin. 

Varoitus: tapahtuman sisältö voi aiheuttaa ahdistusta yrityksissä, joiden tietoturvallisuusasiat ovat vielä retuperällä.

Ilmoittaudu tästä mukaan