Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät

*Siirretty* Kulttuuriviikko: Viihdekeilahalli Cosmic -ilta!

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Tervetuloa ilmoittautumaan Kulttuuriviikon ensimmäisen päivän viihdepainotteiseen iltanumeroon! 

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Cosmic Joensuu tarjoavat sinulle Viihdekeilahallin yläkerran käyttöömme – luvassa on rajattomasti viihdettä ja hauskanpitoa Funzonen, keilauksen sekä muiden aktiviteettien parissa. Asiasisältöäkään ei ole unohdettu, sillä kuulemme myös Cosmic Joensuun mielenkiintoisen yrittäjätarinan.

Aika: Maanantaina 12.6. klo 17-19 ja 19-21 (tila käytettävissä klo 22 asti)
Paikka: Viihdekeilahalli Cosmic, Yläsatamakatu 5, 80100 Joensuu

Valitsethan ilmoittautuessa, tuletko paikalle klo 17-19 vai 19-21. Olemme jakaneet aikataulun kahteen, että mahdumme paremmin tiloihin. Sauna on lämmin koko tapahtuman ajan! Yrittäjätarjouksena saamme kaikki hanatuotteet 5 € hintaan.

Viihdekeilahalli-Ilta on osa Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien järjestämää Kulttuuriviikkoa. Kulttuuriviikolla tutustut eri kulttuurialan yrittäjiin ja muihin toimijoihin aktiviteettien, paneelien, työpajojen sekä juhlien kera. Osana Kulttuuriviikkoa ovat esimerkiksi Mullet Cutin SM-kilpailut ja Y-summer Fest Liperin rantamakasiinilla. Kulttuuriviikolla Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja yhteistyökumppanit haluavat näyttää tukensa pohjoiskarjalaisille kulttuuri- sekä luovan alan yrittäjille. Lue lisää kulttuuriviikosta täältä, sekä tule mukaan muihinkin tapahtumiin!

Tapahtuma on maksuton ja tervetulleita ovat kaikki yrittäjät, mutta huomaathan että tapahtuma on K18. Mukaan pääsee 50 nopeinta. Tapahtuman tarjoaa Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Viihdekeilahalli Cosmic Joensuu. Ilmoittauduthan 8.6. mennessä. Lisätiedot p. 050 448 8468 tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Viihdekeilahalli Cosmic, Yläsatamakatu 5, 80100 Joensuu