Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Kulttuuriviikko

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Joensuun Yrittäjät
  • Kontiolahden Yrittäjät
  • Liperin Yrittäjät

Aika: Maanantaista sunnuntaihin, 12.-18.6.2023
Paikka: Joensuu sekä Liperi (ks. alta tapahtumakohtaiset sijainnit)

Tervetuloa mukaan kesän inspiroivimmalle, viihdyttävimmälle, luovimmalle sekä ajankohtaisimmalle tapahtumaviikolle! Kulttuuriviikossa avarrat näkemyksiäsi, tutustut eri kulttuurialan yrittäjiin ja pidät hauskaa eri aktiviteettien, paneelien, työpajojen sekä juhlien parissa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Kulttuuriviikolla Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja lukuisat yhteistyökumppanit haluavat näyttää tukensa pohjoiskarjalaisille kulttuurialan toimijoille sekä luovan alan yrittäjille. Viikko rakentuu alan paneeleista, aktiviteeteista, juhlista sekä työpajoista, joiden tarkoituksena on avartaa osallistujien näkemyksiä, tutustuttaa alan yrittäjiin, viihdyttää ja verkostoida ihmisiä. Yrittäjäyhdistyksenä pidämme tärkeänä, että kulttuurikentän yrittäjiä ja toimijoita tuodaan esille ja että heidän palveluitansa tuetaan. Osana Kulttuuriviikkoa ovat esimerkiksi Mullet Cutin SM-kilpailut ja Y-summer Fest Liperin rantamakasiinilla.

Tuletko kauempaa? Hyödynnä Huoneistohotelli Lietsun majoitustarjous Kulttuuriviikolle!

Kulttuuriviikko järjestetään maanantaista sunnuntaihin 12.-18.6.2023 Joensuussa ja lähiympäristössä. Suurin osa tapahtumista ovat maksuttomia. Lue lisää ohjelmasta sekä ilmoittaudu tapahtumiin alta!


Viihdekeilahalli Cosmic -ilta!

Aika: Maanantaina 12.6. klo 17-19
Paikka: Viihdekeilahalli Cosmic, Yläsatamakatu 5, 80100 Joensuu

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Cosmic Joensuu tarjoavat Viihdekeilahallin yläkerran käyttöömme – luvassa on rajattomasti viihdettä ja hauskanpitoa Funzonen, keilauksen, saunomisen sekä muiden aktiviteettien parissa. Asiasisältöäkään ei ole unohdettu, sillä kuulemme myös Cosmic Joensuun mielenkiintoisen yrittäjätarinan. Tapahtuma on maksuton.


Työhyvinvointia sateenkaaren alla -paneeli

Aika: Tiistaina 13.6. klo 12-14
Paikka: Orange Hall, Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15, 80100 Joensuu

Elämme jatkuvasti kehittyvässä yhteiskunnassa, jossa myös seksuaalisuuden ja sukupuoliroolien alati muuttuvat normit kehittyvät. Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta tähän ajankohtaiseen paneeliin!

Panelisteina tapahtumassa on  lisäksi mukana Joensuun kiistatta tasa-arvoisimman työnantajan, Kerubin markkinointipäällikkö Jarno Pitko, psykiatrinen sairaanhoitaja somevaikuttaja ja sateenkaari-ihminen Sami-Petteri Asikainen, Itä-Suomen yliopiston edustaja ja asiasta isoa tutkimustyötä tekevä Mirella Räisänen sekä sateenkaari-ihmisten sekä heidän perheiden etua ajavan Pohjois-Karjalan Setan edustus. Tapahtuma on maksuton.


Lietsun brunssi + Hedelmäinen Flow -paneeli

Aika: Keskiviikkona 14.6. klo 10-13
Paikka: Huoneistohotelli Lietsu, Rantakatu 26, 80100 Joensuu

Luovien yrittäjien yhteistyössä: Kuinka saada ideointi lentoon ja tiimityö parhaimmilleen?

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Huoneistohotelli Lietsu järjestävät mielenkiintoisen, luovia aloja puhuttelevan paneelin, jonka päämiehenä meillä toimii Lauri Ruotsalainen (Ilosaarirock). Hedelmäinen flow – miten se oikein saavutetaan? Tule osallistumaan paneelikeskusteluun! Tapahtuma on maksuton.


ColorBic – Aerobic-taidetta väripommeilla!

Aika: Keskiviikkona 14.6. klo 16-18
Paikka: Joensuun Kirkkopuisto, Koulukatu 7, 80110 Joensuu

Colorbicissä yhdistyvät liikunta ja taide. Tule kokemaan yhdessä värikäs ja ainutlaatuinen kulttuuripläjäys, jossa saat myös hien pintaan. Sinua odottavat väripommit ja helpot askelsarjat yhdistettynä kehonpainotreeniin. Pääasia on pitää hauskaa ja nähdä liikkeen tuoma energia – paidassa sekä mielissämme. Tapahtumassa on 10 € osallistumismaksu.


Sulokas nahkatyöpaja!

Aika: Keskiviikkona 14.6. klo 17-19
Paikka: Untamonkatu 4, 80260 Joensuu, keltainen omakotitalo, toinen kerros

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Sulokas kutsuvat sinut luovaan, inspiroivaan ja palkitsevaan nahkatyöpajaan! Tästä työpajasta et lähde tyhjin käsin (kirjaimellisesti) vaan mukaasi saat sen kaikkein omaperäisimmän, käsilläsi loihditun, varmasti hyödyllisen nahkaisen passipussukkan. 👌

Osallistuminen 30 € / hlö. Mukaan mahtuu 7 nopeinta!


Mullet Cutin SM-kilpailut

Aika: Perjantaina 16.6. klo 13-22
Paikka: 
Barber Cave, Koskikatu 11, 80100 Joensuu

Nappaa mauttomat aurinkolasit silmille, mankka olalle ja laita Danger Zone tulille. Tervetuloa seuraamaan tätä eeppistä showdownia. Joensuun ultimaattisin kasaricharmia hehkuva tapahtuma – Mulletinleikkauksen Suomen mestaruuskilpailu!

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtuma ei vaadi erillistä ilmoittautumista.


Y-Summer Fest!

Aika: Lauantaina 17.6. klo 19-24
Paikka: Liperin Rantamakasiini, Heinävedentie 2, 83100 Liperi

Tervetuloa chillaamaan, verkostoitumaan ja pitämään hauskaa Liperin Yrittäjien Y-Summer Festeille! Luvassa huippuseuraa, kesäruokaa ja drinksuja, huippumusiikkia unohtamatta 🔥🔥

Tapahtumapaikkana meillä toimii Liperin legendaarisin menomesta Rantamakasiini! Lisäksi saamme seuraksemme todella upean rap-esiintyjäkattauksen – HesaÄijän sekä Eliitin! Meno ei lopu edes siihen, vaan DJ säestää menoa vielä pitkälle yöhön! Tässähän alkaa olemaan kaikki eeppisen tapahtuman ainekset kasassa! Tähän tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki. 👌

Osallistumismaksu 15 €!


Suppailutreenit & kisat!

Aika: Sunnuntaina 18.6. klo 13-14 ja 14-15
Paikka: Vesiurheilukeskus Laituri, Länsikatu 3, 80110 Joensuu

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Vesiurheilukeskus Laituri kutsuvat sinut Linnunlahden vesien äärelle. Tule kehittämään sup-lautojen päälle tasapainoasi, rentoutumaan raikkaan järvi-ilman äärelle sekä lopuksi myös haastamaan itsesi sekä vähän muutkin. Ota kaverisi myös mukaan nauttimaan!