Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Kulttuuriviikko: Mullet Cutin SM-kilpailu!

  • Pohjois-Karjalan Yrittäjät

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja Barber Cave ylpeänä esittävät – Joensuun ultimaattisin kasaricharmia hehkuva tapahtuma – Mulletinleikkauksen Suomen mestaruuskilpailu!

Aika: Perjantaina 16.6. klo 13-22
Paikka:
Barber Cave, Koskikatu 11, 80100 Joensuu
Tapahtuma ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Nappaa mauttomat aurinkolasit silmille, mankka olalle ja laita Danger Zone tulille. Tervetuloa seuraamaan tätä eeppistä showdownia!

Mullet Cutin SM-kilpailussa kilpailijoiden tehtävä on luoda omalle elävälle mallilleen mullet-leikkaus paikan päällä. Tapahtumatilana toimii kaksikerroksinen Barber Cave, joka antaa mahdollisuuden niin catwalkille kuin elävälle musiikillekin, joista pääsemme nauttimaan tapahtuman aikana!

Ohjelma:

13:30: Ovet auki yleisölle ja medialle
14:00: Kilpailusuoritukset: Kierros 1
15:00: Kilpailusuoritukset: Kierros 2
16:00: Kilpailusuoritukset: Kierros 3
17:00: Kilpailusuoritukset: Kierros 4
18:30: Finaali
19:45: Catwalk ja Palkintojen Jako
20:00: Hirttämättömät Romeolla!
21:00: Jatkot Romeolla!

Livemusaakaan ei ole unohdettu, sillä tapahtumassa esiintyy Joensuulainen Hirttämättömät. Tarjolla on tietysti myös Joensuulaisen ikonin Karate-Maurin mukaan nimettyä kaljaa sekä muita virvokkeita ja tarjoiluja. Jatkopaikkana meillä toimi Jokiravintola Romeo sekä saunalautta.

Kilpailu on osa Pohjois-Karjalan Nuorten Yrittäjien järjestämää Kulttuuriviikkoa. Kulttuuriviikolla tutustut eri kulttuurialan yrittäjiin ja muihin toimijoihin aktiviteettien, paneelien, työpajojen sekä juhlien kera. Kulttuuriviikolla Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja yhteistyökumppanit haluavat näyttää tukensa pohjoiskarjalaisille kulttuuri- sekä luovan alan yrittäjille. Lue lisää kulttuuriviikosta täältä, sekä tule mukaan muihinkin tapahtumiin!

Mullet Cutin SM-kisojen tavoitteena on ensinnäkin tuoda viihdearvoa vierailijalle sekä positiivista näkyvyyttä hiusalalle. Kiitollisena voimme todeta, että tueksemme olemme saaneet lukuisat paikallisia, valtakunnallisia sekä kansainvälisiä alan toimijoita ja näkyviä nimiä.

Kilpailun rakenne muodostuu neljästä karsintaerästä, joissa kilpailee kolme kilpailijaa kerrallaan sekä finaalista, johon kaksi parasta lopulta pääsee. Finaalisuoritus toteutetaan tapahtumajärjestäjän järjestämille malleille.

Kilpailun esikarsinta on käynnissä 15.5. saakka, josta tapahtuman tuomaristo valitsee kaksitoista kilpailijaa vain esikarsinnan valokuvien perusteella. Tuomaristossa toimii sekä hiusalan ammattilaisia ympäri Suomen sekä Pohjois-Karjalan alueellisia vaikuttajia.

Lisätiedot:
Petja Haimila
varapuheenjohtaja
Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät
P. 045 278 6804
info@lempo.store

Maksuton
Barber Cave, Koskikatu 11, 80100 Joensuu