Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Etelä-Karjalan Yrittäjät

Nuorten Yrittäjien ilta

  • Etelä-Karjalan Yrittäjät

Hei sinä nuori tai nuorenmielinen yrittäjä, heittäydy kanssamme vapaalle kesän ollessa kauneimmillaan Saimaan rannalla!

Tule viettämään rentoa päivää yhdessäolon, verkostoitumisen, saunomisen ja uimisen merkeissä. Järjestämme myös kesäolympialaiset, luvassa parhaiten selviytyneille hienot palkinnot. Näissä olympialaisissa ei mennä veren maku suussa!

Tarjoamme Camping Lappeenrannan rantasaunalla suolaista purtavaa ja alkoholitonta juotavaa, mutta jos mielit heittää korkkarit kattoon, voit ottaa mukaan omat juomat.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus tulla tutustumaan Yrittäjien toimintaan, uusiin yrittäjäystäviin ja rennolla otteella suunnittelemaan vaikka tulevia yhteisiä tapahtumia tai löytämään uuden yhteistyökumppanin muiden nuorten joukosta, ilman paineita!

Paikalla myös Fennian Tomi Lantta.

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen, lämpimästi tervetuloa!

Etelä-Karjalan Yrittäjät järjestää valtakunnallisen nuorten yrittäjien tapahtuman, GetTogether Saimaan ensi vuonna 23.-24.5. Imatran ja Lappeenrannan seudulla Saimaan kauniissa ympäristössä. Jos sinulla on ideoita ohjelman suhteen, otamme ne ilolla vastaan. Merkitsethän päivät jo kalenteriin, luvassa on valtakunnallinen huipputapahtuma nuorille yrittäjille!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Kuusimäenkatu 16, Lappeenranta