Seinäjoen Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

Oktoberfest goes Halloween 28.10.

Seinäjoki
  • Seinäjoen Yrittäjät

Oktoberfest goes Halloween tulee jälleen! 28.10. päästään viettämään odotettuja ja perinteisiä juhlia. Yrittäjien juhlat pitävät sisällään iloa, hauskuutta ja juhlafiilistä, joten näitä bileitä et halua jättää välistä.

Tapahtumassa mukana ovat Seinäjoen Yrittäjien pääyhteistyökumppanit. Heidän pisteet löytyvät juhlapaikalta kello 18:00 alkaen.

Tänä vuonna palkitsemme yhden Vuoden Yrityksen lisäksi myös ensimmäistä kertaa Vuoden Yksinyrittäjän! Näiden lisäksi ensimmäistä kertaa palkitaan Seinäjoen kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisin työntekijä.

Tapahtumassa palkitaan Paras asu Oktoberfest tai Halloween -teemalla pukeutuneiden joukosta.

Maskeerauspiste sai viime vuonna suuren suosion ja siksi se löytyy tänäkin vuonna tapahtumasta! Pisteellä on käytössä vapaaehtoinen maksu, joten varaa halutessasi käteistä mukaan.

Ohjelma:
-18:00 Ovet auki
-19:00 Ohjelma alkaa
Seinäjoen Yrittäjien puheenjohtajan tervehdys
Seinäjoen Vuoden Yrityksen palkitseminen
Seinäjoen Vuoden Yksinyrittäjän palkitseminen
Seinäjoen kaupunkikonsernin Vuoden yrittäjämyönteisimmän työntekijän palkitseminen
-20:00-22:00 Ruokailu
-Illan Paras asu palkitaan
-22:00 Komia Band aloittaa
-01:30 Anniskelu päättyy
-02:00 Tilaisuus päättyy

Saavuthan ajoissa – ilmoittautuneet tarkistetaan saapuessa!

Käytössä peruutusehdot viime vuosien tapaan. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitetaan 50 euron maksu.


Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 23.10. klo 23:59.

Menu

Makkaralajitelma
Hotdog-sämpylöitä
Hapankaalia
Dippilajitelma
Pretzel-suolarinkeleitä
Olut-juustodippi
Saksalainen perunasalaatti
Olut-BBQ-lihapullia
Kasvistikkuja
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta
Kahvi

Huomioimme yleisimmät erityisruokavaliot. Voit kertoa eritysruokavaliosi ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

Tarjoamme yhden ruokajuoman jokaiselle osallistujalle. Juoma on noudettavissa tiskiltä juomalippua vastaan (tarjolla olut, lonkero, siideri, viini tai virvoitusjuoma).

Ota tapahtumasta kaikki irti ja varaa hotellihuone Sorsanpesältä. Ohessa tarjoushinnat Oktoberfest goes Halloween -tapahtuman vieraille!

Standard-huoneetComfort-huoneet
1 h standard 76 €1 h comfort 85 €
2 h standard 87 €2 h comfort 99 €

Tarkemmat tiedot muun muassa illan jatkopaikasta tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!


Infoa tapahtumaan osallistuville:

Hienoa, että osallistut Seinäjoen vuoden kovimpiin yrittäjäbileisiin! Osallistuminen jäsenyrittäjille on maksutonta. Yhdistys tarjoaa osallistujille ruokailun ja ruoan kanssa yhden ruokajuoman. Juomalipuketta vastaan saa tiskiltä noutaa valitsemansa juoman (vaihtoehtoina ovat olut, lonkero, siideri, viini tai virvoitusjuoma). Saapumisen yhteydessä tarkistetaan ilmoittautuneet ja jaetaan juomalipukkeet. Tapahtumassa on käytössä ilmaiset narikkapalvelut.

Omalla autolla saapuville tiedoksi, että Hotel Sorsanpesältä löytyy ilmainen pysäköinti. Parkkipaikat löytyvät hotellin etupihalta. Juhlat järjestetään Prunni-salissa, joten sisäänkäynti juhliin tapahtuu myös hotellin etupihalta. Ota tapahtumasta kaikki irti ja hyödynnä hotellin majoitustarjoukset! Tarjoukset löydät ylempää tältä sivulta.

Tapahtuman teemana on nimensä mukaisesti Oktoberfest ja Halloween. Erillistä pukukoodia tapahtumaan ei ole, mutta jokainen voi halutessaan pukeutua teeman mukaisesti. Tapahtumassa valitaan ja palkitaan illan paras asu Halloween tai Oktoberfest teeman mukaisesti pukeutuneista. Juhlista löytyy viime vuoden tapaan maskeeraaja, joka tekee halukkaille erilaisia teemaan sopivia maskeerauksia. Maskeerauspisteellä on käytössä vapaaehtoinen maksu. Varaa siis käteistä mukaan, mikäli haluat maksaa maskeeraajalle tekemästään työstä.

Oktoberfestien viralliset jatkot järjestetään Bilekortteli Kullervossa! Oktoberfesteiltä löytyy promopiste, jossa jaetaan 3 kuukauden star -koodeja Night Lite -sovellukseen. Koodilla saat ilmaisen sisäänpääsyn Kullervoon ja 15 % alennusta juomista. Muista noutaa koodi Oktoberfesteiltä löytyvältä promopisteeltä!

Tälle sivulle päivitetään lisää infoa tapahtumaan liittyen, kun yksityiskohdat tarkentuvat.

Maksuton
Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki,
  • Seinäjoki