South by Cycle @ Kirkkonummi -webinaari yrittäjille

Verkossa

Kirkkonummen Yrittäjät

South by Cycle -retkipyöräilyreitti – kulkee myös Kirkkonummen läpi

South by Cycle on pyöräilijän aarreaitta, joka on suunniteltu työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamassa South Coast Bikepacking Trail -hankkeessa.

Reitistö on kehitetty yhteistyössä hankkeessa mukana olevien kuntien, sekä Pyöräilykuntien verkosto ry:n kanssa. Uusi retkipyöräilyreitistö vie 13 kunnan läpi Uudeltamaalta Kymenlaaksoon tutustuttaen pyöräilijät ainutlaatuisiin maisemiin, kuntien kulttuurihistoriaan sekä maalaisromantiikkaan.

Reitin varrella olevat majoitus- ja ravitsemispalvelut mahdollistavat sen, että reitin voi kulkea rauhassa niin monen päivän aikana, kuin vain itse haluaa. Reitin tavoittaa kätevästi julkisilla kulkuvälineillä; junalla, bussilla tai metrolla.

Kirkkonummen reittiosuudesta järjestetään kiinnostuneille paikallisille yrityksille ja toimijoille webinaari, jossa käydään läpi tarkemmin Kirkkonummen läpi kulkevaa reittiä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Kirkkonummen webinaari on 17.12., tarkempi ohjelma ilmoitetaan ennakkoilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä tilaisuutta.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen pyöräretkeilyreitistöön!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton