• Vapaa-aika ja juhlat

Ulvilan Yrittäjien vuosijuhla

Verkossa, Ulvila

Ulvilan Yrittäjät

Ulvilan Yrittäjien vuosijuhla 20.11.2021 Porin Suomalaisella klubilla. Olet lämpimästi tervetullut! 

Ajankohta: Lauantai 20.11.2021 klo 18.00-24.00.
Paikka: Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, PORI

Vuosijuhlamme aika ja paikka henkii 1900 -luvun alun tunnelmaa. Ilta sisältää kruunujalokiviä, mysteereitä, aatelisia sekä talonpoikia, tummissa varjoissa hiipiviä salaisuuksia, viittoja, kruunuja ja salamyhkäisyyttä. Saattaa tapahtua myös jotakin dramaattista.

Pukeutuminen illan salamyhkäiseen teemaan on erittäin sallittua, mutta tummanpuhuvalla vaatetuksella sovit joukkoomme mainiosti. Muista, että kultaakaan ei koskaan ole liikaa, eikä saatuja yrittäjäristejä.

Ilta sisältää rentoa yhdessäoloa ja toisiin tutustumista. Tavan mukaan jaetaan myös palkintoja, kuullaan kauniita musiikkiesityksiä, syödään maittavaa á la carte- illallista ja upotaan illan ohjelmaan. Juhlapuhujana on Kokoomuksen kansanedustaja Matias Marttinen. Musiikkiesityksestä vastaa Miina Mikkonen, säestäjänään Henriikka Santamaa.

Illan aikana julkistetaan Ulvilan Vuoden Yrittäjä 2021 sekä muistetaan merkkipäiviään viettäneitä. Mikäli sinun yrityksesi täyttää pyöreitä vuosia ja haluat saada yrittäjäristin, ilmoitathan siitä lokakuun aikana osoitteeseen sihteeri.ulvila@yrittajat.fi.

Olet Ulvilan Yrittäjien jäsenenä lämpimästi tervetullut!

Ilmoittautumiset täällä viimeistään 1.11.2021 mennessä.

Hinta koko illalle on 60 €/ hlö ja se sisältää ohjelman, maittavan ruoan sekä ruokajuomat. Muistathan suorittaa maksun ilmoittautumisen yhteydessä: FI92 5700 2044 1598 28 / Ulvilan Yrittäjät ry. VIITE: 20187.
Huom! Kutsu on avec.

Paikkoja on rajoitetusti, toimi nopeasti. Baari auki Klubilla klo 17 alkaen.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
60 €
Paikka
  • Ulvila