Verkostoidutaan.fi

  • Kouvolan Yrittäjät

Kouvolan Yrittäjät ry. aloittaa elokuussa 2022 uudet, rajattomasti kaikille yrittäjille suunnatut säännölliset Verkostoidutaan.fi tapahtumat. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 12.8. klo 16.30, Bar Cafe Columbiassa.

Tapahtumissa jokaisen mukaan ilmoittautuneen yrityksen esittely ajetaan näytölle ja on myös mahdollista pitää lyhyt ns. hissipuhe paikalla oleville yrityksille. Näin siis jokaiselle paikalla olevalle jää selvä kuva, mitä mikäkin yritys tekee ja on helppo vaikka saman tien mennä keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista. Syntyy siis aivan aitoa verkostoitumista. Tapahtuman jälkeen mukana olleiden tiedot löytyvä Verkostoidutaan.fi sivuilta eli jälkeenpäinkin voi helposti tarkistaa, keitä paikalla oli ja keiden kanssa kannattikaan olla yhteydessä.

Verkostoidutaan.fi tapahtuman ajatus on helpottaa yrittäjiä löytämään yhteistyökumppaneita ja samalla mainostaa omaa yritystä. Jokaiseen tapahtumaan pyritään liittämään myös joku yrittäjiä kiinnostava teema ja siihen liittyvä puhujavieras.

Tapahtuma on tasapuolisesti avoin kaikille yrityksille/yrittäjille, mutta saadakseen oman yrityksen esittelyyn tai päästäkseen pitämään “hissipuheen” täytyy olla Suomen Yrittäjien jäsen. Myös tapahtumassa voi jättää jäsenhakemuksen, jolloin pääsee esittelemään oman yrityksen vaikka lennosta. Voit liittyä myös täällä.

Ilmoittaudu mukaan! Verkkosivut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu, verkostoidutaan.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan