Uudenmaan Yrittäjät

Yksinyrittäjäakatemia/Yrittäjyyden ammattitutkinto, Luksia

Lohja
  • Uudenmaan Yrittäjät

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan suorittaneella on osaamista kehittää liiketoimintaa analysoimalla yrityksen nykytilaa ja toteuttamalla kehittämistoimenpiteitä tavoitteellisesti. Opiskelija osaa kehittää liiketoimintaa vastuullisesti. Hän hyödyntää verkostoja ja kehittää omia yrittäjävalmiuksiaan. Koulutus alkaa 10.10.2024.

Kokoonnumme kuukausittain oppimaan keskustelevien luentojen, vertaispuheenvuorojen ja workshoppien myötä. Kouluttajina toimivat Uudenmaan Yrittäjien jäsenyrittäjistä valitut asiantuntijat sekä Luksian kouluttajat.

Merkittävä osa Yksinyrittäjäakatemian ajatusta on verkoston luominen: koulutusohjelmaan osallistuvat, yrittäjämentorit sekä asiantuntijakouluttajat muodostavat vahvan ryhmän.

Teemme lähipäivistä nauhoituksia, jotka voit katsoa itsellesi sopivaan aikaan. Käytämme myös Teamsia tarvittaessa yhteydenpitoon sekä opetukseen. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, jossa tapaamisia on kerran kuukaudessa klo 9-16 pääsääntöisesti torstaisin, yhteensä 12 tapaamista.

Me autamme

Haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Maksuton
  • Lohja