yom
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Google My Business ja Google-hakukonemainonnan alkeet (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Asiakkaat käyttävät Google MyBusiness’ta koko ajan enemmän. Googlen taannoinen selvitys totesi, että 60 % älypuhelimen käyttäjistä oli ollut yritykseen yhteydessä nimenomaan MyBusiness’n kautta.

Aktiivisesti ylläpidetty profiili mahdollistaa paremman löydettävyyden. Koronaepidemian aikana ja jälkeen se on myös hyvä keino tarjota asiakkaalle perustiedot aukioloajoista ja mahdollisista rajoitteista.

Tässä koulutuksessa otetaan MyBusiness käyttöön ja opetellaan sen peruskäyttö, mm. perustietojen ylläpitoa, arvostelujen hyödyntämistä sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointia osallistujien tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Lisäksi otamme käsittelyyn Google Adsin hakusanamainonnan, jolla voit yhä buustata yrityksesi näkyvyyttä Google-haussa potentiaalisille asiakkaille. Hakusanamainonta ei ole vaikeaa toteuttaa, mutta on tiettyjä asioita, jotka on syytä ymmärtää – tässä koulutuksessa ne käydään läpi!

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään.

Kohderyhmä: Kaikki pk-yritykset. Ennakkotietoja ja -taitoja ei tarvita.

Esitiedot: Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla käytössäsi kannettava tietokone ja osaat käyttää sitä.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 24.8.2022 KLO 17-20:30 JA TO 1.9.2022 KLO 17-20:30

ILMOTTAUTUMISET: 16.8.2022 MENNESSÄ: bit.ly/googlemybusinessjaadsalkeet

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 174 €) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koulutuksen normaalin ovh. suuruisen osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen sekä Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai oskari.uotinen@inflow.fi tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton