• Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Google Display mainonta – Kohdenna viestisi potentiaalisille asiakkaille (digistarttaaja)

Verkossa

Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Kohdenna viestisi potentiaalisille asiakkaille Google Display-mainonnalla. Googlen Ads on Googlen mainostyökalu, jonka tunnetuin mainonnan muoto on hakusanamainonta. Vähemmän tunnettu on display-mainonta (hieman yksinkertaistaen banneri- ja videomainonta), johon kuitenkin useimmat meistä törmäävät useita kertoja päivän aikana ympäri nettiä (mm. savonsanomat.fi ja foreca.fi) ja mm. mobiilisovelluksissa.

Mainontaa displayna voidaan kohdentaa mm. tiettyyn aihepiiriin liittyville sivustoille tai tietyn kaltaisille ihmisille. Kohdennus voidaan tehdä esimerkiksi yrityksesi tuotteista tai palveluista kiinnostuneille käyttäjille. Kohdennus perustuu signaaleihin, joita me jätämme koko ajan mm. käyttäessämme Googlea ja selatessamme nettiä.

Kiinnostuitko? Haluatko tavoittaa ostoaikeissa olevat asiakkaasi? Tule mukaan koulutukseen, jossa perustetaan Google Ads -tili, ja käydään tämä kaikki läpi.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla käytössäsi kannettava tietokone ja osaat käyttää sitä. Lisäksi yritykselläsi tulee olla verkkosivusto tai muu kanava, jota haluat mainostaa. Kyse on maksullisesta mainonnasta, mutta koulutukseen voit osallistua, vaikka et mainontaa aikoisikaan lähitulevaisuudessa tehdä.

Sinulla tulee myös olla Google-tili (esim. Gmail-tili) olemassa koulutukseen osallistuaksesi. Jos sinulla ei ole vielä Google-tiliä, voit perustaa sellaisen tästä: https://accounts.google.com/signup/v2/webcreateaccount?flowName=GlifWebSignIn&flowEntry=SignUp

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 19.1.2022 KLO 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET: 11.1.2022 MENNESSÄ: bit.ly/googledisplayyom

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen puh. 044 502 9658 tai oskari.uotinen@inflow.fi TAI
Projektikoordinaattori Niko Knuutinen puh. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan