Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Maksettu mainonta somekanavissa -Metalla mainontaa (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutukseen voivat osallistua vain Pohjois-Savolaiset pk-yritykset ja heidän henkilöstönsä.

Maksetun markkinoinnin aloittaminen ja kokeilu sosiaalisissa medioissa on helppoa käynnistää pikanäppäimistä ja säätää suurin piirtein kohdalleen. Facebookin ja Instagramin mainonnan pikatyökalut nopeuttavat mainonnan tekemistä, mutta niistä uupuu monta oleellista kohdistamis- ja tehostamisasetusta.

Maksettua mainontaa Metan kanavissa (Instagram ja Facebook) kannattaa pikatyökalujen sijaan opetella tekemään Metan mainosten hallintatyökalulla. Mainosten hallinta on hieman monimutkaisempi, mutta se mahdollistaa monta mainontaa tehostavaa kohdentamistapaa ja antaa laajemmin tietoja mainosten tehokkuudesta ja toiminnasta.

Tässä koulutuksessa käydään Metan mainosten hallintatyökalu siten, että koulutuksen aikana osallistuja voi rakentaa itselleen kohdistetun kampanjan. Koulutuksessa käydään vaiheittain läpi Metan mainosten hallintatyökalun kampanjan luomisen vaiheet, valinnat ja asetukset. Kouluttaja poimii esimerkkejä koulutukseen osallistuvien yritysten toimialoista ja nostaa esiin vinkkejä, kuinka kohdennuskeinoja voisi käyttää eri toimialoilla. Koulutuksen päätyttyä saat muistin virkistämiseksi lyhyen oppaan eri kohdennusvaihtoehtojen ja asetusten käyttöön.

Laitevaatimukset ja aiempi osaaminen: Koulutus järjestetään etäyhteyksin Google Meet -palvelussa, johon osallistuneet saavat kutsun sähköpostitse osallistumiseen vaadittavien lomakkeiden lähettämisen jälkeen.

Koulutukseen tulee osallistua tietokoneelta käsin, jossa on web-kamera/mikrofoni, jolloin pystyt osallistumaan kaikkiin tehtäviin. HUOM! Koulutukseen ei voi osallistua puhelimella, koska sillä ei saa tarvittavia työkaluja auki.
Sinulla tulee olla perustettuna mainostili Metassa. Tämän tilin kautta voit mainostaa molemmissa Facebookissa ja Instagramissa. Ohjeet mainostilin luomiseksi saat ennen koulutusta.
Aiempia maksetun markkinoinnin toteutuksia sinulla ei tarvitse olla. Sinun kannattaa osallistua myös, jos olet mainostanut, mutta et ole käyttänyt Metan mainosten hallintatyökalua mainosten käynnistämiseen.
Ennen koulutusta sinun kannattaa luoda mainosteksti ja kuva (tai video), jota haluaisit mainostaa kohdeyleisölle. Koulutus keskittyy mainosten hallintatyökaluun, eikä juurikaan mainossisältöjen tuottamiseen.

AIKA JA PAIKKA: etäkoulutus 16.3.2023 klo 8:30-12

ILMOTTAUTUMISET: https://link.webropol.com/ep/FBjaIGmainonta

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 87 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Joona Kotilainen, Tovari Oy. Joona on 20-henkisen Markkinointitoimisto Tovarin (www.tovari.fi) toinen perustajista ja yrittäjistä. Nykyisin Joona kouluttaa, valmentaa ja konsultoi yrityksiä kehittämään markkinointiaan. Lisäksi Joona luotsaa veljensä Miikan kanssa perustetun omintakeisen puusepänliikkeen Puuartistin markkinointia (www.puuartisti.fi). Molemmat yritykset ovat kasvaneet kahdeksassa vuodessa kahden miehen yrityksistä useita ihmisiä työllistäviksi organisaatioiksi verrattain pienillä markkinointibudjeteilla

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Joona Kotilainen, joona@tovari.fi (sähköposti tavoittaa paremmin kuin puhelin), puh. 050 569 0586 (laita mieluiten tekstari, niin soitan takaisin).

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton