YOM
  • Etäkoulutus

YOM etäkoulutus: Nollabudjetin markkinointi digikanavissa (digistarttaaja)

Verkossa

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Markkinointi digikanavissa vaatii aikaa, näkemystä ja rahaa, mutta tuota jälkimmäistä – rahaa, on yleensä pienyrityksissä käytettävissä vähän. Mitä siis tehdä?

Tässä koulutuksessa lähdetään liikkeelle siitä, että rahaa ei saa käyttää euroakaan ja tuloksia pitäisi silti saada. Luomme näkemyksiä siihen, miten markkinoida, kun euroja ei ole. Mitä kaikkea voi tehdä ilmaiseksi ja edistää silti yrityksen näkyvyyttä ja asiakashankintaa?

Nollabudjetin markkinointi digikanavissa vaatii aikaa, luovuutta, tunteiden herättämistä, järjestelmällisyyttä ja säännönmukaista tekemistä usein yrittäjältä itseltään, mutta sen voi saada toimimaan. Ja sitten, kun löytää niitä ilmaiseksi toimivia asiakashankinnan reseptejä, voi niihin panostaa sitä rahaakin, kun tietää sen tuovan tuloksia.

Koulutuksessa käydään läpi nollabudjetin markkinointiteemaa useammasta kulmasta:

  • Näkyvyys ja sosiaaliset mediat: Miten saada näkyvyyttä omalle viestinnälle ilman rahaa?
  • Näkyvyys hakukoneissa: Mitä voit tehdä, vaikka heti parantaaksesi yrityksesi näkyvyyttä Googlessa?
  • Omistatko sähköpostiosoitteen? Miten lähestyä potentiaalisia asiakkaita suoraan ja herätellä heitä keskustelemaan kanssasi?
  • Tiedotatko asioistasi lehdistöä ja sidosryhmiä? Kuinka lähestyä toimittajia ja muita viestinviejiä ja julkaisijoita?
  • Ilmaiset markkinointityökalut ja resurssipankit: Mistä löydät kuvia, grafiikkaa, taittopohjia, musiikkia ym. mediaa käyttöösi ilmaiseksi?

Aiheita käsitellään sopivalla kimaralla vinkkejä, konkreettisia esimerkkejä ja tausta-ajatuksia siitä, miksi kyseiset menetelmät toimivat. Teemme myös lyhyitä tehtäviä, mietintöjä ja ideointihetkiä, jolloin on aikaa viedä esitettyjä ajatuksia oman yrityksen tueksi. Tämän koulutuksen jälkeen yrittäjällä on nipullinen ilmaisia taktiikoita ja tekniikoita testattavana yrityksensä markkinointiin.

Laitevaatimukset ja aiempi osaaminen:

  • Koulutus järjestetään etäyhteyksin Google Meet palvelussa, johon osallistuneet saavat kutsun sähköpostitse viimeistään kahta päivää ennen tapahtumaa.
  • Koulutukseen tulee osallistua tietokoneelta käsin, jossa on web-kamera/mikrofoni, jolloin pystyt osallistumaan kaikkiin tehtäviin.
  • Aiempaa osaamista tai rekisteröintejä ei vaadita, joskin eniten koulutuksesta on hyötyä, mikäli sinulla on jo yritykselläsi verkkosivut, joita voit itse muokata, yrityksen sosiaalisen median tili (esim. Facebookissa), henkilökohtainen LinkedIn-tili ja yrityksen Google My Business profiili aktivoituna.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS KE 15.12.2021 KLO 17-20:30

ILMOTTAUTUMISET: 7.12.2021 MENNESSÄ: bit.ly/nollabudjetti

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Kouluttaja: Joona Kotilainen, Tovari Oy. Joona on 20-henkisen Markkinointitoimisto Tovarin (www.tovari.fi) toinen perustajista ja yrittäjistä. Lisäksi Joona luotsaa veljensä Miikan kanssa perustetun omintakeisen puusepänliikkeen Puuartistin markkinointia (www.puuartisti.fi). Molemmat yritykset ovat kasvaneet seitsemässä vuodessa kahden miehen yrityksistä useita ihmisiä työllistäviksi organisaatioiksi verrattain pienillä markkinointibudjeteilla – pitkälti tässä koulutuksessa käytäviä oppeja mukaillen.

Lisätietoja: Kouluttaja Joona Kotilainen, puh. 050 569 0586 (laita mieluiten tekstari, niin soitan takaisin), joona@tovari.fi (tavoittaa paremmin kuin puhelin)
tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai niko.knuutinen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Etäkoulutus