Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM etäkoulutus: TikTok -uhka vai mahdollisuus? (digistarttaaja)

Verkossa
  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

TikTok jatkaa kasvuaan. Alusta on vuoden 2022 maailmalla neljänneksi käytetyin sosiaalisen median alusta heti Facebookin, Youtuben ja Whatsapin jälkeen.

Soveltuuko TikTok B2B-mielessä, vai vaan nuoren yleisön tavoittamiseen? Ja eikö Sinun pitäisi olla siellä, missä käyttäjätkin ovat? Tämän koulutuksen tavoitteena on lähteä TikTokin maailmana aivan perustasolta. Eli sinun ei edes tarvitse tietää mikä TiKTok on.

Tässä 3,5 tuntisessa koulutuksessa käydään TikTokin käyttäjäkuntaa, perustoimintoja, sekä minkälaista viestintää TikTokissa tehdään. Vaikka et olisi aktiivinen tai suunnittele olevasi aktiivinen TikTokissa, niin tällä hetkellä TikTok yhdessä nousevien uusien sosiaalisten medioiden kanssa muovaa yritysviestinnän maailmaa.

Koulutukseen riittää se, että Sinulla on mobiililaite. Käytännön harjoitteet voidaan toteuttaa pelkästään mobiililaitteellasi. Jokin toinen laite (esimerkiksi kannettava) on hyvä olla koulutuksen seuraamista varten, jotta pystyt vapaasti käyttämään kännykkää harjoitteissa. 

Olisi hyvä, jos TikTok on ladattuna mobiililaitteellesi ennen koulutusta. Ohjeet sovelluksen lataamiseen saat ennen koulutusta.

Nämä asiat opit koulutuksessa:

  • Mikä TikTok on ja onko sillä potentiaalia sinun yritystoiminnalle
  • Kuinka käytät TikTokia
  • Kuinka teet videon TikTokissa
  • Yritysviestintä TikTokissa

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, jotta pystyt havaitsemaan ja  toistamaan kouluttajan opetukset mobiililaitteellasi. Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS TI 13.6.2023 klo 9-12:30

ILMOTTAUTUMISET: 5.6.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/tiktokyom

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 87 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Niko Röytiö, GoBros Oy

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Niko Röytiö puh. 044 362 0622 tai myynti@gobros.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, p. 050 430 6181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan