Savon Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

YOM lähikoulutus: Säväytä sekunneissa – Lyhyet somevideot julkaisukelpoisiksi (digistarttaja)

  • Savon Yrittäjät

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä.

Noin 10–30 sekunnin lyhyet somevideot ovat tärkeä taito yrittäjälle, joka haluaa saavuttaa orgaanista näkyvyyttä sisältömarkkinoinnissaan. Somealustat suosivat nykyään julkaistua videomateriaalia perinteisten kuvien sijaan ja tarjoaa niitä useammin näkyville, kuin muita postauksia. Tämä heikentää kuvien ja kirjoitettujen kuvatekstien tehokkuutta ja nostaa videosisältöjen tuoman informaation arvoon arvaamattomaan. Kun aloitat tekemään alustallesi videoita, lisäät automaattisesti orgaanista näkyvyyttäsi ilman lisäkustannuksia. Videon avulla kerrot asiasi lyhyesti ja ytimekkäästi ja saat viestisi näkyvämmäksi somealustojen virrassa.

Tällä hetkellä myös mikroviihteen kulutus on kasvussa, sekä alustat nostavat yhä enemmän esiin nopeatempoisia pystyvideoita. Hienointa tässä on myös se, että lyhyiden videoiden ei tarvitse olla mitään suurta videoeditoinnin taikuutta, vaan hyvällä idealla saat luotua koukuttavaa sisältöä.

Tässä koulutuksessa opetetaan somevideoiden prosessi alusta loppuun asti. Koulutuksessa tullaan tekemään konkreettisesti kouluttajan avustuksella omia pientuotantoja, josta saat itsellesi hyödyllisen taidon yrittäjän arkeen. Erityisesti YouTuben, Facebookin, Instagramin, SnapChatin ja TikTokin käyttäjät höytyvät tästä koulutuksesta.

Koulutuksessa opit mm.

  • Tehokkaan kuvaamisrutiinin nopeille videoille
  • Kuvaustekniset vinkit puhelimella kuvaamiseen
  • Editointivinkit lyhyille videoille
  • Eri somealustojen väliset yhtäläisyydet ja eroavaisuudet

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin.

AIKA JA PAIKKA: LÄHIKOULUTUS KUOPIOSSA TI 30.5.2023 klo 8:30-15:30 (koulutuspaikan tarkka osoite ilmoitetaan osallistujille erikseen)

ILMOTTAUTUMISET: 22.5.2023 MENNESSÄ: https://link.webropol.com/ep/savautasekunnissaYOM

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 174 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Niko Röytiö, GoBros Oy

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Niko Röytiö puh. 044 362 0622 tai myynti@gobros.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, p. 050 430 6181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan