Savon Yrittäjät
  • Etäkoulutus

TÄYNNÄ! YOM lähikoulutus: Verkkosivut WordPressillä (digistarttaaja)

  • Savon Yrittäjät

Katso uusi koulutuspäivä maaliskuussa 21.3.2023 klo 9-16 TÄÄLLÄ

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon pk-yrittäjät ja heidän henkilöstönsä

Oletko tekemässä ensimmäisiä verkkosivujasi tai kokemus verkkosuunnittelusta on vanhentunutta? Tämän koulutuksen sisältö keskittyy perusteisiin, jotka käydään kattavasti läpi. Koulutuksen tavoitteena on se, että osallistujat kykenevät luomaan toimivat ja käytännölliset verkkosivut itsenäisesti WordPress-alustalla.

Tyypillisesti yritystoiminnassa verkkosivujen funktio on lopulta tehdä yritykselle myyntiä. Tuote-esittelyt, blogikirjoitukset, saavutettavuus, typografia, graafinen ilme ja yhteystiedot ovat myynnin tukitoimia. Ennen verkkosivujen perustamista on hyvä selvittää itselleen, mitkä tukitoimet ovat omille verkkosivuille tarpeellisia, ja mitkä tarpeettomia. Kun perusta on tehty harkintaa käyttäen, on luontevaa siirtyä itse luomisvaiheeseen.

WordPress on yksi suosituimmista verkkosivujen luontityökaluista, ja se tarjoaa monia etuja verkkosivujen perustamisessa. WordPress on helppokäyttöinen, monipuolinen ja turvallinen verkkosivujen luontityökalu, joka sopii erinomaisesti niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Koulutukseen on hyvä olla oman tietokoneen kanssa, jotta voit toistaa kouluttajan opetusta omalla tietokoneellasi.

Tässä koulutuksessa opit

  • Mikä tekee hyvät verkkosivut
  • Domainin, eli verkko-osoitteen hankinnan ja yhdistämisen verkkosivuille.
  • Palvelinten erot WordPressissä
  • Kuvien ja videoiden lisäämisen verkkosivuille
  • Mobiiliystävällisen sivuston tekemisen

AIKA JA PAIKKA: LÄHIKOULUTUS KUOPIOSSA TI 21.2.2022 klo 9-16 (koulutuspaikan tarkka osoite ilmoitetaan osallistujille erikseen)

ILMOTTAUTUMISET: 13.2.2023 MENNESSÄ: bit.ly/yomwordpress23

HINTA: MAKSUTON. (ovh. norm. 174 €/hlö) (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme ovh. hinnan suuruisen osallistumismaksun (mahdollinen peruutus tulee tehdä viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

KOULUTTAJA: Niko Röytiö, GoBros Oy

JÄRJESTÄJÄ: Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM-palvelu.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Niko Röytiö puh. 044 362 0622 tai myynti@gobros.fi tai projektikoordinaattori Reetta Simpanen, p. 050 430 6181 tai reetta.simpanen@yrittajat.fi

Ilmoittaudu tästä mukaan