Hyvinkään Yrittäjät
  • Matkat

Yrittäjien kesäteatterimatka Heinolaan

  • Hyvinkään Yrittäjät

Yrittäjien kesäteatterimatka Heinolaan 27.6.2024!

Tule kokemaan Heinolan kesäteatterin huumaa yhdessä 700 muun yrittäjän kanssa!Kesän 2024 esityksenä nähdään Sari Siikanderin ohjaama “Vielä ehtii” komedia, jossa ikäihmiset ovat kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Se on kertomus kolmesta iäkkäästä ystävättärestä, jotka ovat jakaneet keskenään niin elämän ilot, surut, bridge-porukan kuin jopa miehen. Iän myötä muisti pätkii ja lonkat kolottavat, mutta halua elää täysillä ei ikääntyminen vähennä.

Hyvinkään Yrittäjät matkaa Heinolaan linja-autolla yhdessä Kirkkonummen Yrittäjien kanssa. Lähdemme paikalle kirkkonummelaisten kanssa jo hyvissä ajoin, jotta ehdimme verkostoitumaan ennen näytöksen alkua. Perillä Heinolassa odottaakin koko joukko muita yrittäjiä, sillä tämä näytös on varattu vain yrittäjille

Ohjelma:

– yhteiskuljetus Heinolaan

– mahdollisuus omakustanteiseen ateriaan ja/tai maisemien ihailuun Heinolan satamassa- ovet aukeaa klo 17.00- Heinolan kaupungin johtajan tervetulosanat ja maljapuhe- klo 18.00 teatteriesitys (kesäteatteri on kokonaan katettu, joten sateesta ei tarvitse huolehtia)

– paluu yhteiskuljetuksella

Mukana tapahtumassa Suomen Yrittäjien pääekonomisti Juhana Brotherus sekä tapahtuman kumppanien edustajat.Omakustannehinta 25 €/Hyvinkään yrittäjien jäsen/jäsenen seuralainen, sis. pääsylipun ja kuohuviinin ennen esityksen alkua.Hinta sisältää linja-autokyydin, pääsylipun sekä lasin kuohuviiniä ennen esityksen alkua.

Tapahtuma on tarkoitettu Yrittäjien jäsenille sekä heidän seuralaisille. Aikataulu ja muut tiedot tarkentuvat myöhemmin ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
25 €