Sibbo Företagare-Sipoon Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjien TE24-aamukahvit Juhlatalolla, Nikkilässä

Sipoo
  • Keravan Yrittäjät
  • Sibbo Företagare-Sipoon Yrittäjät

Tule kuulemaan kuntien elinkeinopalveluista ja kuntien tiivistyvän yhteistyön mahdollisuuksista Keravan ja Sipoon yrittäjille! Tarjolla myös aamukahvit ja verkostoitumista Keravan ja Sipoon yrittäjien kanssa.

Työ- ja elinkeinopalvelut siirtyvät vuoden 2025 alussa kuntien vastuulle. Kerava ja Sipoo ovat sopineet yhteisen työllisyysalueen muodostamisesta. Kerava toimii uudella syntyvällä työllisyysalueella järjestämisvastuullisena kuntana.

Uudistus tarjoaa mahdollisuuden uudistaa ja kehittää yrityksille ja työnantajille tarjottavien palveluiden toteutusta. Kutsummekin nyt kaikki Keravan ja Sipoon alueen yritykset koolle keskustelemaan tulevasta uudistuksesta ja sen vaikutuksista yrittäjiin, sekä kuulemaan ajankohtaista tilannekuvaa Kerava-Sipoo työllisyysalueen valmistelun etenemisestä.

Aika: pe 14.6.2024 klo 8–10 (Ovet auki klo 7.30, tarjolla aamukahvit)
Paikka: Juhlatalo, Brander-Sali (Vanha vesitorninmäki 1, 04130 Sipoo)


Ohjelma
8.00 Tervetuloa, Sipoon Yrittäjät ry. Sibbo Företagare rf. varapuheenjohtaja Eino Hyttinen.
8.10 Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen esittäytyy ja kertoo Keuken palveluista yrittäjille sekä roolista tulevan TE-alueen palveluntuottajana.
8.30 Keski-Uudenmaan Koulutuskuntayhtymä Keudan yrityspalvelut, palvelupäällikkö Elina Sinivuori esittäytyy ja kertoo Keudan palveluista yrittäjille sekä roolista TE-alueen palveluntuottajana.
8.50 TE-uudistuksen yleiskatsaus, Sipoon työllisyyspäällikkö Henna Piilo.
9.10 Keravan elinkeinojohtaja Ippa Hertzberg ja Sipoon elinkeinopäällikkö Katri Roivainen esittelevät nykyiset elinkeinopalvelut ja kertovat kuntien välisen yhteistyön mahdollisuuksista.
9.30 Keskustelu
10.00 Tilaisuuden päätös, Sipoon yrittäjät

Tilaisuuden järjestävät yhdessä Keravan Yrittäjät, Sipoon Yrittäjät, Keravan kaupunki ja Sipoon kunta.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Vanha vesitorninmäki 1, 04130 Sipoo,
  • Sipoo