8.4.2017 klo 21:02
Uutinen

Aluejärjestö kokousti Seinäjoella

Viime vuoden toimintaa tarkastelemassa ja Maakunnallista Nuorta Yrittäjää palkitsemassa oli Kaskisten Yrittäjien kolme edustajaa

– Meidän tehtävä on luoda menestymisen mahdollisuuksia ja yrittäjämyönteistä ilmapiiriä, totesi Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi 1.4. kevätkokouksessa vuoden 2016 vuosikertomuksen käsittelyn yhteydessä. Talous on vakaalla pohjalla, mutta yrittäjien omaa panosta tarvitaan yhteisön kehittämiseen.

Maakunnalliseksi Vuoden Yrittäjäksi valittiin Lasse Saarenpää ja Laten Kone Oy Tuurista. 34-vuotias Saarenpää on aloittanut yritystoiminnan jo kaksikymmentä vuotta sitten. – Se sama ote on säilynyt, että me tehdään työt mahdollisismman tehokkaasti ja viisaasti. Mietitään ja pohditaan, mikä on järkevää ja saadaan se toiminta hiottua siihen muotoon, mikä on kannattavaa.

Ennen kokousta saimme Ilkan päätoimittaja Satu Takalalta neuvoja medianäkyvyyteen. Ohjelman jälkeen liikeni hetkinen yhteistyökuvioiden virittelemiseen paikallisyhdistysten välillä ja ajankohtaisten sote-uudistusasioiden pohtimiseen.

Kaskisten Yrittäjien edustajina kokoukseen osallistuivat puheenjohtaja Heli Österman sekä Pertti Rantakoski ja Jarkko Österman.