21.11.2017 klo 22:26
Uutinen

Ari Mahlamäki Oy valittiin Huittisten Vuoden Yrittäjäksi

Huittisten Yrittäjät valitsivat Vuoden Yrittäjäksi ensimmäistä kertaa yrityksen, jonka päätoimiala on alkutuotannossa. Julkistamisen suoritti kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa Länsi-Suomen Opistolla pidetyssä Yrittäjä Gaalassa. Katso oheinen YouTube-esittelyvideo yrityksestä.

Rohkea valinta

Huittisten Yrittäjät on luultavasti ensimmäinen yrittäjäyhdistys, joka valinnut vuoden yrittäjäksi pelkästään maatalouteen ja alkutuotantoon keskittyneen yrityksen. Valinnan perusteluissa painoi yrittäjien määrätietoinen ja monipuolinen maatalouselinkeinon kehittäminen yrityksenä sekä kokonaisvaltainen kiertotalouden hyödyntäminen.

Ari Mahlamäki Oy:n yrittäjille Ari, Päivi ja Kalle Mahlamäelle on satanut onnitteluja myös muualta Suomesta.

Yrittäjä Gaala Suomi 100 -hengessä

Pyhäinmiesten päivän iltana Länsi-Suomen Opistolla pidetyssä gaala-juhlassa oli paikalla lähes kaksi sataa juhlijaa. Juhlapuheen pitäjä Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen valoi uskoa yrittäjyyteen ja tulevaisuuteen. Hän ojensi myös Yrittäjäristin Timanttiristin Autotalo Pelttarin toimitusjohtajalle Jukka Pelttarille tunnustuksena 30 vuoden yrittäjyydestä.

Juhlaillallisen jälkeen juhlayleisölle esiintyi äänitaiteija ja imitaattori Heikki Hilander. Esitys ei jättänyt ketään kylmäksi, vaan suurin osa paikallaolijoista taisi nauraa vedet silmistä valuen. Ja illan kruunasi Laura ja Jukka Ruusumaa yhtyeineen tanssittamalla juhlaväkeä myöhäiseen iltaan.