8.4.2017 klo 20:58
Uutinen

Elinvoimaisen kaupungin jäljillä

Kaskisten Yrittäjien vaalipaneelissa 28.3. kyseltiin ehdokkailta keinoja kaupungin yrittäjämyönteisyyden kehittämiseen

– Käynnissä on historiallinen muutos. Sosiaali- ja terveyspalvelu- ja maakuntauudistuksessa kunnan rooli muuttuu ja sen tehtävät ja merkitys on osin keksittävä uudelleen, totesi Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Carita Orlando paneelia avatessaan. – Yrittäjät luovat työpaikkoja ja tuovat sitä kautta verotuloja kuntaan. Siksi erittäin tärkeä kysymys on, että mitkä ovat uuden kunnan elinkeinopoliittiset tehtävät ja miten kunta houkuttelee ja palvelee työpaikkoja ja hyvinvointia luovia yrityksiä.

Vaalipaneelin osallistujat olivat etukäteen saaneet pohdittavakseen kysymyksen: Miten kaupunki varmistaa, että Kaskinen on yrittäjämyönteinen? Tähän saatiin tilaisuudessa jokaiselta ehdokkaalta yksi vastaus, jonka myötä Kaskisissa on nyt käytettävissä 24 keinon valikoima elinvoimaisuuden kehittämiseksi.

Illan aikana ehdokkaat ehtivät ottamaan kantaa moneen merkittävään ja ajankohtaiseen asiaan. Myös ajatuksia kaupungin ja yrittäjayhdistyksen välisistä elinvoimaa lisäävistä yhteistyön muodoista saatiin kirjattua työlistalle kymmenkunta.

Vaalipaneeliin osallistui 24 aktiivista Kaskisten kunnallisvaaliehdokasta. Paikalla oli edustus kaikista vaaleissa mukana olevista ryhmittymistä. Kaskisten Yrittäjien vaalipaneelitoimikunta Heli, Mervi ja Jan kiittää kaikkia mukana olleita. Yhdistys toivoo hedelmällistä yhteistyötä kaikkien ryhmien ja uusien valtuutettujen kanssa jatkossa.