3.4.2017 klo 09:14
Uutinen

Elisan ja Keski-Suomen Yrittäjien pitkä yhteistyö jatkuu

Vuonna 2017 Elisan ja Keski-Suomen Yrittäjien pitkä yhteistyö jatkuu ja kehittyy palvelemaan alueen yrittäjiä sekä jäsenille tarjottujen etujen, että tärkeiden digi-teemaisten koulutusten muodossa.

Yhteistyön tavoitteena on yhdessä järjestön kanssa kanavoida Elisan digiasiantuntijuutta entistä paremmin yrittäjän hyödynnettäväksi mm. erilaisten asiantuntija-artikkeleiden ja -oppaiden avulla. Ja kun yrittäjän arjen työvälineet ovat kunnossa, jää aikaa myös ansaittuun juhlaan.

”Digitaalisessa maailmassa pienellä on mahdollisuus olla suuri.” Tähän pieneen lauseeseen kiteytyy paljon tärkeitä asioita, joihin me uskomme vahvasti. Sanat kuvastavat niin pienen Suomen kuin pienten suomalaisyritysten mahdollisuuksia nykymaailmassamme.

Elisan edut Suomen Yrittäjien jäsenille löytyvät osoitteesta elisa.fi/yedut.

Yrittäjän palvelut ja yhteystiedot kuten ajanvaraus lähimpään yrittäjäpalveluun löytyvät osoitteesta elisa.fi/yrittaja.

Lue myös 5 syytä miksi pilvi on pienyrittäjän paras kaveri

Pilvipalveluista puhutaan paljon, mutta mitä hyötyä niistä on? Elisan artikkelissa pienyrittäjä pureutuu pilvipalvelujen saloihin. Lue yrittäjän parhaat vinkit kollegoilleen pilvipalveluiden hyödyntämiseen ja lataa maksutta yrittäjän opas pilvipalveluiden käyttöönottoon.

https://hub.elisa.fi/5-syyta-miksi-pilvi-on-pienyrittajan-paras-kaveri/