13.11.2017 klo 13:03
Uutinen

First Round tuo Comppia käytäntöön

Kasvun kiihdytykseen ja rahoitukseen erikoistunut First Round Oy tuo Hämeen Yrittäjien Comppia käytäntöön Sibeliuksenkadun sisäpihalla.

First Round Oy:n ja Hämeen Yrittäjien yhteistyön alkamista juhlistettiin virallisesti Hämeen Yrittäjien erillisessä toimitilassa Sibeliuksen kadulla. Sisäpihan toimitilassa palvelee erityisesti Yrjö Koskinen. Hän ei päivystä tilassa päivittäin, joten yhteyttä kannattaa ottaa ensin puhelimitse tai sähköpostilla.

– Tämä tila sopii tähän toimintaan loistavasti. Täällä on sellainen yrittäjyyden tunnelma, joka edesauttaa asioita, Koskinen kertoo.

– Tila on sopivan kokoinen, keskellä kaupunkia ja kaikki tietävät missä Hämeen Yrittäjät on. Sijainti sisäpihalla aiheuttaa toisinaan hiukan hämmennystä, mutta aina ovat asiakkaat löytäneet perille, hän kertoo.

Koskisen mielestä Hämeen Yrittäjien Comppi on hyvä sateenvarjo, jonka alla yrittäjävetoinen yrityskiihdyttämö voi toimia. First Round on kiinnostunut kasvuyrityksistä, start upeista ja kansainvälistyvistä yrityksistä. Yksi Hämeenlinnan asiakkaista on jo päässyt First Roundin Yrityskiihdyttämöön. Yritys on Naya Daya, jonka tunteiden käsittelyyn liittyvä applikaatio on pilottikäytössä muun muassa Helsingin Uutisissa.

Toimitusjohtaja Timo Liukko muistuttaa, että First Round ei ole kunnan kädenjatke, vaan yrittäjävetoinen kehitysyhtiö ja yrityskiihdyttämö.

– Asiakkaitamme ovat kaikki nopeaan kasvuun tähtäävät yritykset, joilla on vahva halu ja tahto kehittää uutta liiketoimintaa käyttäen erityisesti uusia käänteentekeviä teknologioita ja liiketoimintamalleja, hän kertoo.

Tutustu Comppi-palvelukonseptiin täällä >>

Hämeen Yritysviestintä, SM
toimitus@hameenyrityssanomat.fi