16.5.2017 klo 16:39
Uutinen

Jäsenkirje 3/2017

Onnistunut kevätkokous ja yritysvierailu Kjell’s Kitcheniin

Noin 15 jäsentä osallistui sekä yritysvierailuun että kevätkokoukseen. Ilta aloitettiin yritysesittelyllä, jossa Kjell´s Kitchenin omistaja Kjell Gustafsson esitteli sekä yhtiön toimintaa. Kjell´s Kitchenillä on tulevana kesänä toimintaa neljässä eri toimipisteessä Paraisilla. Ilta päätettiin kevätkokouksella ja maittavalla iltapalalla. Haluamme erityisesti kiittää Kjell Gustafssonia järjestelyistä ja erittäin onnistuneesta vierailusta.

Seminaarimatka Nizzaan 21.9.-28.9.2017

Odotettu seminaarimatka järjestetään tänä vuonna Ranskan Nizzaan. Lennämme suoralla lennolla Helsingistä. Matkan hinta on 1020 euroa / henkilö. Nyt voit ilmoittautua matkalle! Lisätietoa antaa Ted Wallin 0400524177. Ilmoittautumiset suoraan anita.fortelius-ranta@travel-forte.com ja kopiona lansi_turunmaan@yrittajat.fi.

Paraisten kaupunki antaa opastusta sähköisten tarjousten tekoon

Paraisten kaupunki on vaiheittain siirtynyt sähköiseen tarjouskäsittelyyn tajouspalvelu.fi sivuilla. Paraisten kaupunki opastaa järjestelmän käytössä kolmena päivänä toukokuussa. Tilaisuudet ovat 16.5. Korppoossa, 29.5. Paraisten kaupungintalolla ja 31.5. Nauvossa. Yhteyshenkilönä on Petra Palmroos, petra.palmroos@parainen.fi.

LähiTapiola järjestää ensiapu kurssin tänään illalla 3.5.2017

LähiTapiola järjestää tänään illalla 3.5.2017 ensiapu kurssin Råttiksessa yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa. Tilaisuus alkaa 17.30. Vielä ehdit mukaan. Jos kiinnostuit, niin ole heti yhteydessä johan.froberg@lokaltapiola.fi. Tilaisuus on ruotsinkielinen.

Pizzailta oli menestys

Pizzailta onnistui yli odotusten. Ilta järjestettiin sekä uusille jäsenille, että jäsenyydestä kiinnostuneille muille yrittäjille. Pizzailtaan osallistui noin 35 yrittäjää. Tunnelma oli koko illan erittäin iloinen ja rento. Haluamme erityisesti kiittää illan yhteistyökumppania Aktia Pankkia ja Dan Hermanssonia.

Seuraa tiedotteita netissä ja paikallislehdessä

Julkaisemme säännöllisesti tiedotteita yhdistyksen toiminnasta sekä nettisivuillamme että Paraisten Kuulutuksissa. Muista myös seurata meitä Facebookissa.