9.5.2017 klo 20:53
Uutinen

Kesätorit alkavat jälleen

Hyvät kaupat Kankaanpäästä –toimikunnan lauantaitorit alkavat jälleen. Ensimmäinen lauantaitori on 20.5. ja viimeinen syyskuun 9. päivä. Poikkeuksellisesti tori starttaa jo perjantaina 19.5., jolloin Kankaanpään Nuorkauppakamari järjestää Minun Kankaanpääni –tapahtuman torilla.

Tänä vuonna torilla tapahtuu monenlaista niin isompaa kuin pienimuotoisempaa ja perinteistäkin. Kesäkuun aloittaa ShowHau –tapahtuma, josta saamme jälleen TV-näkyvyyttä. Kesäohjelmassa myös lastenlauantai, Herkutellaan –ruokatapahtuma, jonka päätähtenä lähiruoan lisäksi on Markus Maulavirta, Vauhdin Festivaali täyttää jälleen kaupungin kadut huikeista ajoneuvoista, heinäkuussa torilla on Country-bileet ja Skoda Cup kerää pyöräilyn aktiiviharrastajia keskustaan syyskuussa. Lisäksi ohjelmassa on paljon muuta mielenkiintoista. Tsekkaa alustava ohjelma.

Lauantaitorit ovat tärkeitä. Niiden vastuuhenkilöinä hallituksessa toimivat Marjo Raukola-Kossi, Elina Mesiniemi ja Elina Kivikoski. Olemme saaneet hyviä kumppaneita tapahtumien järjestäjiksi – pieni aktiiviporukka ei yksin pystyisi tällaisiin ponnistuksiin. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan kampanjaan, että saamme näkyvyyttä ja yhdessä voimme tehdä kesäkauppaan aktiivisuutta. Kauppiaskirjeen voit lukea tästä.

Teemme myös Kesälehden, johon tulee tarinoita tapahtumista ja houkuttelevia artikkeleja palveluistamme. Varaa lehteen ilmoituspaikkasi, sillä lehti on jaossa KOKO kesän. Tsekkaa mediakortti.

Lisätietoja saat hallituksen vastuuhenkilöiltä: Elina Mesiniemi, Elina Kivikoski ja Marjo Raukola-Kossi – yhteystiedot löydät tästä.