19.5.2017 klo 14:06
Uutinen

Keskisuomalaiset yrittäjät lahjoittivat 1000 € Jyväskylän yliopiston varainhankintakampanjaan

Keski-Suomen Yrittäjät lahjoitti 18.5.2017 Jyväskylän yliopiston varainhankintakampanjaan 1000€. Summa kerättiin Keski-Suomen Yrittäjäjuhlan 2017 ilmoittautumisten yhteydessä, juhlaan osallistuneilta yrittäjiltä ja yhteistyökumppaneilta.

Lahjoituksen rehtori Matti Manniselle luovutti, Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen.

– Lahjoitus on symbolisesti erittäin tärkeä. Kiitos yliopistolle, olemme tehneet hienoa yhteistyötä niin yrittäjäjuhlan osalta, kuin muunkin toiminnan puitteissa jo vuosia. Toivonkin, että antoisa ja luonteva kumppanuutemme jatkuu tulevaisuudessakin. On hienoa, että juhlaan osallistuneet yrittäjät pääsivät tällä tavoin omalta osaltaan tukemaan tätäkin kautta syntyvää yrittäjyyttä sekä yliopiston toimintaa. Lahjoitus on hieno osoitus keskisuomalaisten yrittäjien tuesta yliopistolle, totesi Salminen.

Salminen sivusi puheessaan myös tulevaisuuden oppimisen trendejä. Hänen mukaansa parhaillaan, niin kuin tulevaisuudessakin, pinnalla on yksilöiden jaksaminen ja se kuinka ihminen oppii ja motivoituu. Tärkeää ei ole vain insinööri- ja koodausosaaminen, myös ihmisten käyttäytyminen ja osaaminen siinä on tärkeää.

– Luulen, että näitä voisimme hyödyntää yhä enemmän yhteistyössämme. Tämä on vahvuus joka tuottaa liiketoimintaa, totesi Salminen.

Yliopiston rehtori Matti Manninen kiitti varainhankintakampanjaan osallistuneita yrittäjiä tuesta ja kertoi, että yliopistolle yrittäjämäinen ote on tärkeä kulma toiminnassa.

– Jos yliopistona pystymme kouluttamaan yrittäjähenkisiä, kovan motivaation omaavia osaajia, jotka haluavat lisätä jatkuvasti omaa tietämystään, tulee heistä varmasti tulevaisuudessa niin hyviä yrittäjiä, kuin työntekijöitäkin.