13.3.2017 klo 12:23
Uutinen

Kirkkonummen Yrittäjät ry uutissivu maaliskuu 2017 (Kirkkonummen Sanomat)

KUVIA & KUOHUVAA – STAILAUS JA KUVAUSILTA 31.3.2017

Järjestämme jälleen erittäin suositun KUVAUS- ja STAILAUSILLAN yrittäjille PE 31.3.2017 alkaen klo 17 (voit tulla kuvattavaksi aina klo 20 asti) Carpentumille (Kirkkotallintie 1A)

Tarvitsetko uuden kuvan yrityksen nettisivuille, markkinointimateriaaleihin, Facebookiin tai LinkedIn profiiliin? Nyt kuvan päivittäminen onnistuu helposti, hauskasti ja edullisesti tilaisuudessamme, jossa ammattivalokuvaaja ottaa kauniita ja edustavia kuvia. Stailauksen ammattilaiset huolehtivat kuvauksellisuudesta – meikkaajat taikovat halukkaille naisille pikameikkejä ja kampaajat muotoilevat miestenkin hiukset.

Jos et kaipaa päivitettyä kuvaa itsestäsi, vaihda hetkeksi vapaalle:

TERVETULOA perinteeksi muodostuneeseen YRITTÄJÄ-ILTAAN pe 31.3, joka alkaa heti kuvausten jälkeen! Illan aikana on mahdollisuus verkostoitua paikallisten yrittäjien kanssa ja nauttia perjantai-illasta mukavassa seurassa tarjoiluiden kera.

Illan jäsenhinta on 35 euroa / hlö (ei-jäsenet 55 euroa / hlö), sis. pikakampauksen, -meikin ja ammattikuvaajan kuvat sekä pientä suolaista ja kuohuvaa.

Ilmoittaudu tästä ja lähetämme sinulle laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautumien 20.3.2017 mennessä.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Toiminimen voi nyt perustaa netissä

Yksityinen elinkeinonharjoittaja eli toiminimi on Suomen suosituin yritysmuoto.

Yksityinen elinkeinonharjoittaja voi tehdä perustamisilmoituksen eli toisin sanoen perustaa toiminimen kaupparekisteriin netissä ensimmäinen maaliskuuta alkaen, tiedottaa Patentti- ja rekisterihallitus PRH.

Sähköinen perustamisilmoitus tehdään PRH:n ja Verohallinnon yhteisellä YTJ.FI -verkkosivulla.

Toiminimen perustava yrittäjä tarvitsee suomalaisen henkilötunnuksen ja verkkopankkitunnukset tai sirullisen henkilökortin.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

YRITTÄJÄ, OLETKO EHDOLLA KUNTAVAALEISSA?

Suomen Yrittäjät esittelee ehdolla olevat jäsenyrittäjät yrittajat.fi/kuntavaalit -sivuilla. Jätä sinne yhteystietosi niin sinäkin olet esillä!

Jäsenyrittäjäehdokkaalla tarkoitetaan henkilöä, jonka yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja joka työskentelee aktiivisesti yrittäjänä.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TULEVIA TAPAHTUMIA

20.4 kello 18-21 SoMe koulutus III

Kirkkonummen Yrittäjät järjestää suositun sosiaalisen median koulutuksen kaikille alueen yrittäjille. Tällä kertaa kyseessä on yhden illan jatkokoulutus, jossa käymme läpi uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia sekä syvennämme aiemmin opittua. Seuraa Facebook-sivujamme niin saat lisätietoa.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

UUDET JÄSENET

Cotio Oy

Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Diamond face n’ nails

Kauneudenhoitopalvelut

Profect Services Oy

Muu liikkeenjohdon konsultointi

Suomen Tarvehankinta Oy

Muu rakennustekninen palvelu

Kaia Tonsing Tmi

Huonekalujen ja kodin kalusteiden korjaus

Liquid & Sport Consulting Finland Oy

Muu liikkeenjohdon konsultointi

Pronepsy

Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Handy Andy Oy

Kiinteistönhoito

Tervetuloa mukaan uudet jäsenyritykset! Käytä vaikutusmahdollisuuksiasi paikallisyhdistyksessäsi ja ota kaikki hyöty irti Suomen Yrittäjien huippuhyvistä jäseneduista. Toivomme kaikille yrittäjille menestykseen johtavia hyviä päätöksiä ja valintoja. Toivottavasti tapaamme sinut pian!