3.2.2018 klo 20:02
Uutinen

Lappeenrannan Yrittäjät palkittiin vuoden viestijänä

Vimpelin, Mustasaaren, Kemin ja Porin Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2017 parhaina paikallisyhdistyksinä. Vuoden 2017 toimialajärjestö on Lääkäripalveluyritykset. Uusissa palkintokategorioissa palkittiin Lempäälän Yrittäjät Vuoden tekijänä, Jyvässeudun Yrittäjät Vuoden vaikuttajana ja Lappeenrannan Yrittäjät Vuoden viestijänä.

Parhaat paikallisyhdistykset palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100, 100–199, 200–500 sekä yli 500 jäsenyritystä. Suomen Yrittäjillä on 393 paikallisyhdistystä ja 62 toimialajärjestöä, joiden joukosta voittajat valittiin. Palkinnot jaettiin yrittäjäjärjestön Puheenjohtajapäivillä Helsingissä lauantai-iltana.

Lappeenrannan Yrittäjät vakuutti viestinnällään

Lappeenrannan Yrittäjät Etelä-Karjalasta sai Vuoden viestijä -palkinnon. Jäsenyrittäjien arjesta kertova Kipinän hetki -videonousi ilmiöksi ja Lisäsi Lappeenrannan Yrittäjien näkyvyyttä. Vahva panostus sosiaaliseen mediaan houkutteli tapahtumiin mukaan uusia ja nuoria yrittäjiä.

Viestintään on panostettu kuluneena vuonna paljon. Yhdistyksen nettisivut toimivat ja viestinvälitystä tukee Facebook-sivut. Tiedottamiseen käytetään yhdistyksen uutiskirjettä ja näitä tukemaan laajempi puheenjohtajan kirje. Viesteissä kerrotaan tapahtumista ja koulutuksista sekä jaetaan Suomen Yrittäjien Etelä-Karjalan Yrittäjien viestejä. Yhdistyksen kannanottoja ja muita uutisia on julkaistu kiitettävästi maakuntalehdessä ja paikallislehdissä sekä nettisivuilla.

Keväällä yhdistys teki oman jäsenhankintavideon, jossa kuvattiin paikallisia yrittäjien työssään Robinin kappaleeseen Kipinän hetki sovitettuna. Se sai yli 40.000 katsojaa ja palaute ollut erittäin hyvää. Parhaimpia kommentteja mm. ”Saako liittyä mukaan, vaikka on kirjoilla muualla”. Pöhinä yhdistyksessä on hyvällä tasolla ja jäsenmäärän kasvuun on hyvät mahdollisuudet edelleen.

Lappeenrannan Yrittäjät on kasvattanut 2017 jäsenmääränsä jo 834:een. Sen jäsenkattavuus on noin 30% (koko kaupungin alueella toimii kolme paikallisyhdistystä).

Yhdistys on paikallisyhdistysarvioinnin mukaan saanut aikaan paljon. Toiminnan taso on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Järjestötoiminta on viritetty hyvälle tasolle, hallitus on proaktiivinen ja jäsenet voivat nauttia hyvistä palveluista ja tapahtumien kirjosta. Erityisesti nuorten aktivoituminen toiminnassa on piristänyt yhdistystä.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Sami Hänninen, Lappeenrannan Yrittäjät, p. 0400 835 470, sami.hanninen@globalwork.fi

Ole osa tarinaa

Etelä-Karjalan Yrittäjät on Etelä-Karjalassa toimiva Suomen Yrittäjien aluejärjestö, kotipaikkanaan Lappeenrannan kaupunki. Toimialueella on 11 paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 1900. Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.