5.12.2017 klo 07:29
Uutinen

Linnan Klinikka palauttaa lääkäripalvelut Lopelle

Lopella ei olla enää kauaa ilman lääkäripalveluja, sillä hämäläinen lääkärikeskus, Linnan Klinikka avaa sinne vuodenvaihteessa sivutoimipisteen.

Linnan Klinikka Oy avaa sivutoimipisteen Lopelle alkuvuodesta 2018. Lopen toimipiste sijaitsee osoitteessa Viertotie 2, keskeisellä paikalla Lopen kirkonkylän keskustassa. Lopen toimipisteen palveluvalikoimaan kuuluvat alkuvaiheessa ainakin työterveyshuoltopalvelut yrityksille, lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotto, pientoimenpiteet sekä laboratoriotutkimukset.

– Meille on tärkeää että terveydenhuollon palvelut ovat saatavilla asuinpaikasta riippumatta, toteaa Linnan Klinikan toimitusjohtaja Tiina Halinen.

– Olen äärimäisen tyytyväinen, että saamme lääkäripalvelut nyt takaisin Lopelle. Kun Linnan Klinikasta minuun otettiin aikanaan yhteyttä olin varma, että sopivan tilan löydämme ja tämä asia täytyy hoitaa maalin. Toivotan lääkäriaseman Lopelle tervetulleeksi! toteaa Lopen kunnanvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Timo Heinonen.

– Toiminnan laajentamisen kartoitusvaiheessa oli Loppi maakunnassamme luonnollinen vaihtoehto, Tiina Halinen kertoo.

– Lopen päättäjillä oli selkeä huoli alueensa asukkaista, johtuen terveyspalvelujen puutteesta. Keskustelu suunnitteluvaiheessa oli avointa ja rakentavaa ja meidät toivotettiin iloisesti tervetulleeksi, Halinen jatkaa.

– Kun itse asuin Lopella 2000-luvun alussa, oli kirkonkylällä toimiva ja aktiivinen terveysasema. Vaikka terveysasema lakkautettiinkin, ei palvelujen tarve ole kadonnut mihinkään, Tiina Halinen toteaa.

Linnan Klinikka investoi uuden toimipisteen lisäksi vuoden 2018 aikana merkittävästi toiminnan kasvattamiseen.

– Tulemme palkkaamaan neljä työntekijää vuoden 2018 aikana, kertoo Tiina Halinen.

– Olemme parhaillaan toteuttamassa merkittäviä useamman sadan tuhannen euron laiteinvestointeja. Nyt meillä on uusinta tekniikkaa olevat maha-suolikanavan tähystyslaitteet, sekä muun muassa uusitut ultraäänilaitteet gynekologeille ja sydänlääkäreille, Halinen iloitsee.

– Vaikka laiteinvestoinnit ja uudet toimitilat ovat erinomainen asia, tärkeintä kaikessa on meidän osaava ja erittäin ammattitaitoinen henkilöstömme. Ilman huippuosaajiamme sekä sitoutunutta henkilökuntaamme, ei laadukkaiden terveyspalvelujen tuottaminen olisi mahdollista, Tiina Halinen kiteyttää.

toimitus@hameenyrityssanomat.fi