21.6.2017 klo 11:47
Uutinen

POSITIIVISIA UUTISIA Kuljetusliike Erestakaasi uudistuu asiakkaiden ehdoilla

Kauhajokelainen perinteikäs perheyritys ei jää isojen kilpailijoiden jalkoihin, vaan kehittyy jatkuvasti ja vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin myös digiajassa.

Teknologiauudistusten myötä kuljetuksia pystytään tarjoamaan aikaisempaa laadukkaammin, mutta myös edullisemmin hinnoin. Pohjanmaan lisäksi kuljetuksia tehdään muuallekin Suomeen.

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihdon myötä Erestakaasi pystyy hoitamaan tehokkaasti koko toimitusketjun aina tilauksesta laskutukseen asti. ”Uudistus on lähtenyt halusta palvella asiakkaita yhä paremmin. Pystymme tehostamaan tilaus-toimitusketjua, seuraamaan kuljetusten etenemistä yhä tarkemmin, sekä tarjoamaan asiakkaillemme tunnukset järjestelmään, jotta he pääsevät itsekin tekemään tilauksia, seuraamaan kuljetuksia ja tarkastelemaan omia laskutustietojaan,” kommentoi yrityksen toimitusjohtaja Jukka Juurakko.

Myös palveluiden hinnasto on päivitetty. Uudistusten myötä Erestakaasi pystyy tarjoamaan kuljetuksia yhä edullisemmin, alkaen 6,75 eurosta. Yritys pystyy myös palvelemaan yhä laajempaa asiakaskuntaa tarjoamalla kuljetuksia Pohjanmaan lisäksi muuallekin Suomeen nopeasti yhteistyökumppanien avulla.

Modernin toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi kuljetusten laadun takaa kuljettajien käytössä oleva mobiilisovellus, jonka avulla kuljetuksille saadaan tarkat sijaintitiedot ja aikaleimat. ”Pystymme tarkastamaan kuljetuksen tilanteen hyvin nopeasti tarpeen mukaan, tai asiakas voi jopa tehdä sen itse. Haluamme tarjota asiakkaillemme ennen kaikkea laadukkaampaa, täsmällisempää ja henkilökohtaisempaa palvelua kuin mihin isot kilpailijamme pystyvät, ja tietysti kilpailukykyiseen hintaan,” jatkaa Juurakko.

Erestakaasi valitsi ohjelmistokseen jyväskyläläisen Silvasti Software Oy:n tarjoaman Logiapps-järjestelmän pilvipalveluna. ”Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä vähentää virheitä ja tehostaa kuljetusprosessia. Kuljetusten tiedot ovat sähköisessä muodossa koko kuljetusketjun ajan tilauksen vastaanottamisesta ajojärjestelyyn, kuljetuksen suorittamiseen ja laskutukseen asti. Kuljettajan mobiilisovellus mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun toimiston ja kuljettajien välillä, tarjoaa navigoinnin sekä helpottaa työtuntien kirjaamista,” kommentoi Silvasti Software Oy:n toimitusjohtaja Panu Silvasti digitalisaation tuomia mahdollisuuksia kuljetusyrityksille.

Lisätiedot

Jukka Juurakko
jukka.juurakko@erestakaasi.fi
0500 662 189

Anni Salo
anni@annisalo.net
050 502 5140