3.11.2017 klo 08:39
Uutinen

Savon Nuoret Yrittäjät – miten pääsen mukaan?

– En minäkään tiennyt Savon Nuorten Yrittäjien toiminnasta ennen kuin tulin mukaan Leppävirran Yrittäjien hallitukseen ja sitä kautta minua pyydettiin myös nuorten yrittäjien toimintaan, kertoo 32-vuotias yrittäjä Monna Raatikainen Leppävirralta.

Savon Nuoriin Yrittäjiin kuuluvat kaikki 35-vuotiaat tai sitä nuoremmat yrittäjät, jotka ovat jäsenenä jossakin Savon Yrittäjien paikallisyhdistyksistä. Toimintaa järjestetään toisinaan myös ei-jäsenille. Tällaisia ovat esimerkiksi jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina Kuopiossa järjestettävät afterworkit.

– Tapahtumia järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös Kuopion ulkopuolella; kesällä pidimme mm. afterworkeja Leppävirralla, Pielavedellä ja Iisalmessa, Raatikainen kertoo.

Toimintaa ideoi ja toteuttaa Savon Nuorten Yrittäjien työryhmä, joka kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa.

– Ensi vuoden työryhmään haetaan jälleen mukaan uutta innokasta porukkaa eri puolilta Pohjois-Savoa. Jos homma kiinnostaa, laita meille vapaamuotoista hakemusta tulemaan, kehottaa työryhmän puheenjohtajana toimiva 32-vuotias yrittäjä Jenni Rutonen Kuopiosta.

Verkostoituminen kannattaa aina

Seuraava yhteinen tapahtuma on nuorten yrittäjien pikkujouluklubi, joka järjestetään la 25.11. Ravintola Introssa Kuopiossa. Ilmoittautuminen päättyy 9.11. Tilaisuudessa palkitaan myös vuoden tsemppariyrittäjä, joka valitaan vuosittain pohjoissavolaisten nuorten yrittäjien joukosta.

Tapahtuman suunnittelussa on ollut mukana myös 27-vuotias juankoskelainen yrittäjä Tero Leskinen, joka kannustaa toisia yrittäjiä tulemaan rohkeasti mukaan nuorten yrittäjien toimintaan.

– Yrittäjäjärjestössä parasta on nimenomaan verkostoituminen, joka on yrittäjyyden elinehto valtaosalla aloista. Erilaiset tapahtumat ja koulutukset ovat erinomainen tapa lähteä laajentamaan verkostojaan, Leskinen muistuttaa.


Jos et ole vielä yrittäjäjärjestön jäsen, liity osoitteessa: www.yrittajat.fi/liity

Pysy ajan tasalla Savon Nuorten Yrittäjien toiminnasta – seuraa meitä verkossa:

www.nuoretyrittajat.fi/savo

www.facebook.com/nyv.savo

https://twitter.com/nyv_ps